Tie čo máte kozmetický alebo manikérsky salón,kedy ste sa z materskej,rodičovskej vrátili do salóna?
Ahojte. Uvažujem, ako to riešili ostatné, kedy sa vrátili do svojich salónov. Či už na pár hodín týždenne alebo naplno. A ako ste to riešili s drobcom?
no ak je to salon vlastny, a stoji len tak bez prace, tak asi cim skor... aj ked iba na par hodin. Celodenne by som isla v pripade ze dieta ma jasle/skolku zabehnute ako tak. Skor sa da ist, napr ak otecko postrazi dieta.. napr. po veceroch. Ale kedze zvacsa sa robi naobjednavky, tak sa to da dobre sklbit, zamestnanic to maju horsie 🙂
A nie ako klientka by som asi nebola nadsena, keby tam bolo dieta (ani nie tak, ze tam je.. ale to dieta ako vsetci vieme ma rozne nalady a dni..:D)
Ja osobne salón nemám, ale tam, kde som chodievala, bol kvôli tehotenstvu a pôrodu zavretý ani nie mesiac...Nepracovala síce celé dni, ale dávala individuálne termíny a pekne postíhala zákazníčky. X krát bolo tak, že jej mama, alebo sestra kočíkovala vonku bábätko, kým ona vybavila 1-2 klientky. A veľa termínov dávala večer a na víkendy, kedy mala už manžela doma.
@dads je to práca ako každá iná, takže stráženie, jasle, alebo v tvojom prípade je možnosť ísť do salónu aj s dieťaťom. Ak máš normálne klientky a si dobrá vo svojej práci, budú radi konečne za normálne nehty a nebude im vadiť dieťa v ohrádke.