Kedy ste našli svoju vysnívanú prácu?

6. feb 2023

Akú pracu robíte? Je to vaša Vysnívaná praca? V akom veku ste k nej prišli?

top_manazerka
6. feb 2023

Ahoj, ja mám 40 rokov, dve vš, doktorát, dva jazyky. Zarobím na SK pomery prekrasne, ale stale nemam pocit, že toto je moj dream job. 🤷🏻‍♀️

lauriik
6. feb 2023

Som zvedava co napisu ine baby. Mam to ako pani co pisala nadomnou. Plat dobry, prace tak akurat, dobry kolegovia ale neni to moj dream job. A pokial budem robit za pocitatcom tak asi nikdy nebudem uplne spokojna.

katuskamala1
6. feb 2023

Ja nepisem za seba, lebo.. Ale kamoska nasla, mala 41rokov, robila dovtedy v zdravotníctve, ked bola nutena vyhladat jeden sposob alternatívnej mediciny, nadchlo ju to natolko, ze sa tomu zacala venovat i ona a je to ozaj jej dream job a dari sa jej.

brembo
6. feb 2023

V 30. Robím to 19. rok.

araavdva
6. feb 2023

asi to bude znieť divno ale ano mám prácu o ktorej som snívala. A vobec nezarobím vela. Pre mňa je však veľmi dôležité aby som robila co ma baví a som šťastná. A to robím. Našla som si to náhodou keď mala dcéra dva roky a robím tam doteraz. Jedine, čo by som ešte chcela robiť tuto prácu sama na seba a nie ako zamestnanec.

letfenixa
6. feb 2023

Robím to, čo som chcela robiť od malička. Takže hneď po VŠ.

asocial
6. feb 2023

neviem, ci takto budem hovorit o par rokov, no momentalne mam pracu, kde som mega spokojna, naplna ma a velmi sa z nej tesim. Nezarobim vela, tabulkovy plat nepusti. Predtym som mala 15 rokov ovela lepsie platenu pracu, dobru, nestazujem sa, ale toto je praca, kde viem, ze odovzdavam teraz uplne seba a ma to vplyv na spolocnost.

marca12
6. feb 2023

Hned po VS

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
palicka
6. feb 2023

V skolke. A ani po desiatkach rokov by som to nemenila!

janinah
6. feb 2023

Po druhej RD,mala som 34r.

bluka2
6. feb 2023

Istým spôsobom som vždy od výšky robila to čo som chcela a aj keď to nebol hneď dream job v štýle super náplň práce, super nadriadený/á, super plat, vždy tie 2 z 3 boli a to sa mi zdalo fajn. No a k 3 z 3 som sa dopracovala po 10 rokoch od skončenia štúdia (a 2 deťoch...)

29simona29
6. feb 2023

Našla som ju ako 25 ročná, vtedy to ale ešte nebol úplný dream job, posunula dom sa tam veľmi rýchlo v priebehu 2 rokov, potom odišla na MD, ale stále z domu pracujem už 5.rok pre toho istého zamestnávateľa (už som na druhej RD), paradoxne počas samotnej RD a tomto čiastočne- pracovnom fungovaní som sa znovu posunula vyššie a aktuálne mi vyšiel môj sen- plán fungovania u toho istého zamestnávateľa, ktorý som v hlave nosila 4 roky💫Mňa to až fascinuje, lebo mi prišlo stále nereálne, že ako by to išlo dokopy všetko, že mám tak strašne veľa neštandardných požiadaviek a že veď je to nereálne, prirom stále som verila na zázrak a on sa pred pár dňami stal a ja môžem povedať, že áno, je to môj dream job, vrátane spôsobu výkonu orace, platu a jedinečných možností a zážitkov, ktoré mi tá praca ponuka- a ktorú viem dokonale skĺbiť pri 2 malých deťoch..Pre mňa splnený sen🙏Mám 2 tituly, plynulý jazyk, skúsenosti, prax- istotne toto zohralo veľkú úlohu, ale nielen to..Fascinuje ma to naozaj..

modrykonik33
7. feb 2023

@29simona29 o akú oblasť ide, ak to nie je tajomstvo?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
29simona29
7. feb 2023

@modrykonik33 medzinárodná oblasť ☺️

sasesoe
7. feb 2023

@29simona29 prosím Ta, titulky mas z akých skol/ odborov? Ja len, ze co sa oplati študovať. Ak to je teda relevantné k tvojej práci. Jazyk - angličtina? Staci jeden? Dakujem a teším sa s tebou. Tvoj príklad je povzbudenim I inšpiráciou 🙂

top_manazerka
7. feb 2023

@zahrajzlato nie, čo si.. na to netreba mať moju kvalifikáciu :D