Akú pracu robíte? Je to vaša Vysnívaná praca? V akom veku ste k nej prišli?
Som zvedava co napisu ine baby. Mam to ako pani co pisala nadomnou. Plat dobry, prace tak akurat, dobry kolegovia ale neni to moj dream job. A pokial budem robit za pocitatcom tak asi nikdy nebudem uplne spokojna.
Ja nepisem za seba, lebo.. Ale kamoska nasla, mala 41rokov, robila dovtedy v zdravotníctve, ked bola nutena vyhladat jeden sposob alternatívnej mediciny, nadchlo ju to natolko, ze sa tomu zacala venovat i ona a je to ozaj jej dream job a dari sa jej.
V 30. Robím to 19. rok.
asi to bude znieť divno ale ano mám prácu o ktorej som snívala. A vobec nezarobím vela. Pre mňa je však veľmi dôležité aby som robila co ma baví a som šťastná. A to robím. Našla som si to náhodou keď mala dcéra dva roky a robím tam doteraz. Jedine, čo by som ešte chcela robiť tuto prácu sama na seba a nie ako zamestnanec.
Robím to, čo som chcela robiť od malička. Takže hneď po VŠ.
neviem, ci takto budem hovorit o par rokov, no momentalne mam pracu, kde som mega spokojna, naplna ma a velmi sa z nej tesim. Nezarobim vela, tabulkovy plat nepusti. Predtym som mala 15 rokov ovela lepsie platenu pracu, dobru, nestazujem sa, ale toto je praca, kde viem, ze odovzdavam teraz uplne seba a ma to vplyv na spolocnost.
Hned po VS
V skolke. A ani po desiatkach rokov by som to nemenila!
Po druhej RD,mala som 34r.
Istým spôsobom som vždy od výšky robila to čo som chcela a aj keď to nebol hneď dream job v štýle super náplň práce, super nadriadený/á, super plat, vždy tie 2 z 3 boli a to sa mi zdalo fajn. No a k 3 z 3 som sa dopracovala po 10 rokoch od skončenia štúdia (a 2 deťoch...)
Našla som ju ako 25 ročná, vtedy to ale ešte nebol úplný dream job, posunula dom sa tam veľmi rýchlo v priebehu 2 rokov, potom odišla na MD, ale stále z domu pracujem už 5.rok pre toho istého zamestnávateľa (už som na druhej RD), paradoxne počas samotnej RD a tomto čiastočne- pracovnom fungovaní som sa znovu posunula vyššie a aktuálne mi vyšiel môj sen- plán fungovania u toho istého zamestnávateľa, ktorý som v hlave nosila 4 roky💫Mňa to až fascinuje, lebo mi prišlo stále nereálne, že ako by to išlo dokopy všetko, že mám tak strašne veľa neštandardných požiadaviek a že veď je to nereálne, prirom stále som verila na zázrak a on sa pred pár dňami stal a ja môžem povedať, že áno, je to môj dream job, vrátane spôsobu výkonu orace, platu a jedinečných možností a zážitkov, ktoré mi tá praca ponuka- a ktorú viem dokonale skĺbiť pri 2 malých deťoch..Pre mňa splnený sen🙏Mám 2 tituly, plynulý jazyk, skúsenosti, prax- istotne toto zohralo veľkú úlohu, ale nielen to..Fascinuje ma to naozaj..
@29simona29 o akú oblasť ide, ak to nie je tajomstvo?
@modrykonik33 medzinárodná oblasť ☺️
@29simona29 prosím Ta, titulky mas z akých skol/ odborov? Ja len, ze co sa oplati študovať. Ak to je teda relevantné k tvojej práci. Jazyk - angličtina? Staci jeden? Dakujem a teším sa s tebou. Tvoj príklad je povzbudenim I inšpiráciou 🙂
@zahrajzlato nie, čo si.. na to netreba mať moju kvalifikáciu :D
Ahoj, ja mám 40 rokov, dve vš, doktorát, dva jazyky. Zarobím na SK pomery prekrasne, ale stale nemam pocit, že toto je moj dream job. 🤷🏻♀️