Ženy tie ktoré si hľadáte alebo nedávno ste si hľadali prácu. Po poslaní životopisu cca kedy sa vám ozvali? Neviem dokedy čakať a kedy je ten čas, že už s tým ani nepočítať
Asi o 2-3 dni
To veľmi závisí od danej spoločnosti, každá má iný spôsob vyhodnocovania a zbierania životopisov. Niektorý sa ozvú hneď do pár dní, niektorý aj po týždni/týždňoch. Po 2 týždňoch až mesiaci by som si od toho už ale moc nesľubovala.
na druhy den doobeda mi uz poslali pozvanku na pohovor. tyzden je este ok, 2 uz by som neratala, ze som ich zaujala
Väčšinou je to do pár dní, ale napr. teraz sa mi stalo, že sa mi ozvali po mesiaci, beriem to ako veľmi výnimočný prípad (majú dvojkolové výberové konanie a vždy si volajú len jedného kandidáta, tento týždeň som bola na prvom kole a druhé kolo budúci týždeň, takže sa to naťahuje takto).
Tak mne ešte v ten deň písali email kvôli pohovoru na dúhy deň.
Pracovala som len v jednej firme a tam to fungovalo tak, že koncom výberového konania volali kandidátov, dovtedy zbierali CV. Takže ak uverejnené bolo od 20.10 do 20.11 tak sa volalo na pohovor až koncom novembra, zbytočne niekto poslal od 20.10.
Mne sa ozvali až po dvoch týždňoch.
Vo väčšine je to tak že ak je výberové konanie vždy oslovia len tých uchádzačov čo si vybrali ostatných nie.
v maji ku koncu mesiaca ma prepustili, cca 2. majovy tyzden som zacala posielat ziadosti a ku koncu mesiaca som mala za sebou 2 pohovory a 2-3 dalsie pozvanky na pohovory kam som ale neisla. Cize tyzden mi pride velmi malo, kludne by som povedala aj mesiac je ok
Ja mám skúsenosť, že ak sa ozvú, tak do týždňa. Ak nie, tak proste už nič.Len ma to neskutočne serie - zamestnávatelia by mali mať povinnosť spätnej väzby.
ja mam zas skusenost ze som cakala aj 3-4 tyzdne veru
Cca tyzden, dva.. zavisi od danej spolocnosti
Ja som nikdy necakala chodila som priamo aj zo.zivotopisom ziadne posielanie