Kedy po pohovore sa mi ozvú?

14. mar 2024

Ahojte, dnes som mala pracovny pohovor. Do kolko dni je bezne ze sa z HR ozvu ci som tu pracu dostala alebo nie?

egonsk
14. mar 2024

1-14

zuzubb007
14. mar 2024

Neviem podľa toho či majú jedno kolo či viac, ja som bola na troch pohovoroch na troch prijatá okamzite

belle_vie
14. mar 2024

Ckm viac si zaujala, tym skpr sa ti ozvu. Ja som vacsinou davala vediet po mojom kole do 2 dni, najneskor do konca tyzdna.
Ak islo o kolo s nejakym manazerom z matky, komunikovala som tiez do konca tyzdna ( aj ked spatna vazba este nebola, ale pri kandidatoch na vysoke pozicie sa s tym rata, ze sa dlhsie rozhoduje). Jednoducho s favoritmi sme minimalne boli v kontakte.

janai1
14. mar 2024

A prečo si sa neopytala na tom pohovore?

muchotrafka298
14. mar 2024

Podla toho, kolko kolovy je ten pohovor a tiez, kolko je zaujemcov a este bude. Lebo je rozdiel, ak si prva kandidatka alebo posledna. Ak sa neozvu povedzme do tyzdna, ak Ti termin nepovedali rovno na pohovore, tak to ber ako hotovu vec, ze nie si prijata. Urcite ich sama zbytocne nekontaktuj, kedy sa ozvu. Ked budu mat zaujem, ozvu sa co najskor. Ja dam vediet aj kandidatom, ktori neuspeli, aby sa vedeli zariadit.

lube_zna
14. mar 2024

To je hrozne individualne. Niekedy na druhy den a niekedy nikdy. Bohuzial niektori zamestnavatelia sa v poslednej dobe ani neunuvaju poslat spatnu vazbu, ze clovek neuspel. Pokial si ta vybrali , urcite sa ozvu, ale aj to moze trvat.

petteri
14. mar 2024

Z mojich osobných skúseností keď ma chceli ozvali sa do 3-7 dní..ale poznám ľudí čo sa im ozvali ešte v ten istý deň ako mali pohovor..ale malokedy sa ozvú keď si neuspela.

nelka93
15. mar 2024

Je to individuálne, v prvej práci sa mi ozvali do týždňa po 3.kole pohovorov, v druhej som nestihla ani domov prísť keď mi volali, cca do hodiny a v poslednej mi to povedali hneď po pohovore, že môžem dať výpoveď v práci ze ma berú. Všade boli minimálne 2 kole

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
purple_wolf
17. mar 2024

to si sa mala spytat ich a nie tu ... kazda firma to ma inak... ja som to mala od 3 dni do 4 mesiacov ak sa vobec ozvali (70% sa neozvalo)