Kedy by bolo podla vas v nasej situacii najlepsie aby som nastupila do prace?
Otec je momentalne na materskej a povodne ju chcel cerapat az do konca juna, ja som chcela nastupit do prace skor. Do leta sme chceli aby dieta malo za sebou aj postupny adaptacny proces v skolke (jeden dva-dva dni za tyzden) a do toho juna aby to bolo uz bezproblemov na cely den/tyzden. V lete si v klude cerapat dovolenku - aj ja v praci zabehnuta aj dieta v skolke. To vsak nie je mozne lebo dieta nemoze byt v skolke ak je otec na materskej 🤷♀️
Takze co teraz? Skoncit otcovu matersku skor - napr uz v maji, ja dovtedy doma, potom zaclenit dieta do skolky a nastup do prace v juny? Alebo necakat, nastupit co najskor a manzel nech docerpa matersku? Vobec si to neviem predstavit ze v jeden den manzelovi skonci materska, dieta do skolky (lebo skor nemoze) a aj tak byva adaptacny proces kedy tam najprv nespava atd to nebude moct vykryt uz ani manzel po nastupe do prace a ani ja ak by som uz bola cerstvo v praci si brat pol dna dovolenku 🤷♀️
(Babka, dedo, suseda ….. nikoho nemame kto by vedel pomoct)
Este doplnim ze manzel vie popri materskej aj co - to zarobit takze ak by ju skoncil skor bol by to pre nas financne minus (ano zacal by dostavat plat ale takto ma viacej)
Dakujem za kazdy napad
@loginexistuje skolku dohodnem podla potreby, je sukromna
a skolku mas ako dohodnutu predpokladam ze je to sukromna ?