Kedy bude najlepšie nastúpiť do práce?

26. jan 2023

Kedy by bolo podla vas v nasej situacii najlepsie aby som nastupila do prace?
Otec je momentalne na materskej a povodne ju chcel cerapat az do konca juna, ja som chcela nastupit do prace skor. Do leta sme chceli aby dieta malo za sebou aj postupny adaptacny proces v skolke (jeden dva-dva dni za tyzden) a do toho juna aby to bolo uz bezproblemov na cely den/tyzden. V lete si v klude cerapat dovolenku - aj ja v praci zabehnuta aj dieta v skolke. To vsak nie je mozne lebo dieta nemoze byt v skolke ak je otec na materskej 🤷‍♀️
Takze co teraz? Skoncit otcovu matersku skor - napr uz v maji, ja dovtedy doma, potom zaclenit dieta do skolky a nastup do prace v juny? Alebo necakat, nastupit co najskor a manzel nech docerpa matersku? Vobec si to neviem predstavit ze v jeden den manzelovi skonci materska, dieta do skolky (lebo skor nemoze) a aj tak byva adaptacny proces kedy tam najprv nespava atd to nebude moct vykryt uz ani manzel po nastupe do prace a ani ja ak by som uz bola cerstvo v praci si brat pol dna dovolenku 🤷‍♀️
(Babka, dedo, suseda ….. nikoho nemame kto by vedel pomoct)
Este doplnim ze manzel vie popri materskej aj co - to zarobit takze ak by ju skoncil skor bol by to pre nas financne minus (ano zacal by dostavat plat ale takto ma viacej)

Dakujem za kazdy napad

loginexistuje
27. jan 2023

a skolku mas ako dohodnutu predpokladam ze je to sukromna ?

autor
27. jan 2023

@loginexistuje skolku dohodnem podla potreby, je sukromna