Kde zoženiem prácu na doma?

11. máj 2024

Ahojte baby, potrebovala by som prácu na doma. Ideálne vo večerných hodinách pripadne víkendy. Kde najdem niečo schopné? Mam prácu na plný úväzok pracujem do 16ej a malé dieťa, ktoré nikto nepostráži. Potrebujem si privyrobiť 200e pravidelne, bez investície. Kto má skúsenosť? Vopred ďakujem za odpovede.

martinkatinka
11. máj 2024

Tak uctovnictvo, IT, prekladatelstvo...
Ved vobec nepises co vies.

danica2711
11. máj 2024

musíš napísať, čo vieš robiť, inak nečakaj relevantné odpovede

buberova
11. máj 2024

Ak by si dokázala niečo robiť sama, v takomto netradičnom čase a mať pri tom jedno oko na dieťati, nemusela by si sa pýtať...

autor
11. máj 2024

@martinkatinka to je úplne mimo mňa 🤣 som zdravotnícka, každopádne vôbec nie je problém sa mi niečo naučiť

autor
11. máj 2024

@danica2711 no, som zdravoťák, ale chvíľu som robila aj v call centre a chvíľu menežovala ľudí. Len to sú tiež prace, kt. Vykonáš jedine cez deň. Nebudeš predsa vyvolávať o 19ej večer 🤷‍♀️

martinkatinka
11. máj 2024

🤦 V prvom rade sa treba zamysliet, ze co vies a co z toho by sa dalo robut doma.
Ci cakas nejaku super ponuku a ty sa podla toho vsetko naucis?

autor
11. máj 2024

@martinkatinka vďaka za perfektnú radu. 😊

iwesska
11. máj 2024

Keby taka praca existovala,tak ju vsetky robime. Vo vecernych hodinach mozes akurat tak s dietatom roznasat letaky po domoch.

olimuc
11. máj 2024

Stretla som sa s firmami co chceli na vecerne hodiny do call centra kvoli casovemu posunu. Jedina podmienka ovladat perfektne Aj a Nj … len dieta uz musis mat upratane aby si mohla byt online … myslim, ze sa volali cèntrix alebo nieco podobne - Support pre online hracov neviem coho …

autor
11. máj 2024

@olimuc dakujem pozriem to

nelka93
11. máj 2024

Skus at&t kuknut

wagea
13. máj 2024

Prestaňte už ako prácu na doma doslova pre kadekoho uvádzať účtovníctvo a/alebo prekladateľstvo a doučovanie jazykov. 😒 🙈 Ak tieto profesie niekto ovláda, nebude zakladať takéto témy. Ovláda - myslím na viac než dobrej úrovni, lebo potom to tak aj vyzerá... Čo téma ,,práca na doma", to hneď prvé priečky účtovníctvo, preklady, doučovanie. A hlavne, to nie sú práce, ktoré je možné plnohodnotne a bez chýb robiť popri deťoch, t. j. keď sú malé deti doma, pri vás. Viem, o čom hovorím.

melanta
13. máj 2024

@wagea súhlasím s tebou. ALE - je potrebné si uvedomiť, že všeobecne, ak niekto má kvalifikáciu na to, aby robil dobrú prácu na doma, vôbec nebude zakladať takúto diskusiu na koníku. Za ďalšie, ak niekto má bežnú základnú logiku, tak vie, že práca na doma znamená, že 100% času venujem práci, nie že popri domácnosti a starostlivosti o deti budem ešte pracovať. Takže otázne je, či tie ponuky účtovníctva či prekladania sú myslené vážne alebo ako rýpanie, aby si autorky takýchto diskusií uvedomili, že ak sa potrebujú toto pýtať na koníku, tak možností na dobrý home office je takmer nula. Aj v tomto prípade je vidno, ako mimo je autorka. Píše, že robí v zdravotníctve, robila v call centre a chvíľu "menežovala" ľudí. Keby bola skutočne manažér, táto diskusia nebude existovať. Len každý druhý vedúci s 3 ľuďmi má pocit, že je manažér rovnako ako tí, ktorí riadia stovky ľudí, ktorí majú vzdelanie a roky praxe.

nataliik
13. máj 2024

Ak máš v okolí firmy, ktoré niečo vyrábajú, skus sa popýtať tam. Sú také, že lepis pasiky, nazvy do kniziek, skladanie nejakych komponentov alebo čistenie vyrobených kusov. Len vopred upozorňujem, že tieto práce sú málo platené, býva to napr. 0,01 € za kus. Ale ak si šikovná, dá sa tých 200€ privyrobiť. Len potom pozor, aby si sa neprestala venovať dietatu.