Uz dlhsie sa pohravam s touto myslienkou a myslim ze nastal pre mna ten spravny cas.
Budem predavat vsetko pre deticky od narodenia az po skolsky vek. Nielen oblecenie a obuv, ale aj kociky, bicykle, hracky, knizky, potreby na kupanie, krmenie, skolske tasky, karnevalove masky, atd atd. Casom budem predavat aj novy tovar, nie len uzivany.
Zvazujem vsak na ktorom sidlisku ho otvorit. Rozhodla som sa tu preto urobit anketu, ci teda prieskum trhu 🙂
Sprvoti som bola rozhodnuta pre Stare mesto, pretoze tu byvame a neviem ani ja, ani ine mamicky z mojho okolia o bazariku v Starom meste. Skor si vsak myslim, ze by bolo lepsie otvorit si bazarik na niektorom zo sidlisk. Jedine sidliska ktore maju bazariky su KVP (az 3 dokonca), Tahanovce (viem o jednom), Terasa (tiez vraj len jedno - ak este funguje). Na inych sidliskach neviem o nicom, ani som nenasla nic na nete.
Zvazujem Zelezniky (idem si obzriet jeden konkretny priestor) alebo Furcu - tiez uz mam echo na 2 priestory.
Otazka teda pre vas mamicky znie, kde by ste najradsej prijali otvorenie detskeho bazariku ... a mozete mi napisat aj o miestach kde viete ze uz bazariky su, no ja som ich nespominala. Dakujem za kazdu odpoved ;)
Skor terasa
Za mňa Terasa. Potešil by.