Dobrý večer. Kde ste sa zamestnali po materskej? Ja som pracovala cely život 12-13 hodín , krátky a dlhy týždeň.
To už je pri dieťati ktoré chodí do škôlky nereálne , rozmýšľam rozmýšľam ale neviem si predstaviť kde by som mohla ísť pracovať od pondelka do piatku do 15tej , bojím sa že take nič ani nenájdem alebo aj keď nájdem či ma vezmú. Máte nejaké tipy na zamestnania len cez týždeň do 15tej ? Vopred som vďačná za každú radu.
no, nasi znami, maju male dieta a zena brigaduje, pretoze dieta pride zo skolky kazdu chvilu chore a to nie je mozne sklbit s pracou, proste system tu vobec nie je na to nastaveny.
Nejaké zamestnanie - musíš napísať,akú máš kvalifikáciu. V niektorých oboroch to ide,inde nie. Ja som mala roky skrátený úväzok,kým boli deti maličké, na full tíme som šla až keď boli školáci. Moje zamestnanie to umožňuje, ale je veľmi špecifické a nemôže ho robiť každý, takže ti to ťažko odporucim. Sestra vyštudovala náročný obor, ale nesklbitelne s deťmi,keby v ňom chcela pracovať... kým boli deti v skolke, tak pracovala v zahradnictve,tam šiel aj skrátený úväzok,aj šéfa nevypinalo,ked musela na ocr... ale plat tretinový,ako mohla mat inde,ale to si nevyberies. Nedá sa mat všetko.
@modraslamka tu nie su hlavne nastavene na to rodiny, lebo vo vela rodinach to zial funguje tak, ze automaticky zena nosi dieta do/zo skolky a ked je chore je s nim doma. Ja som pracovala odkedy malo dieta 1,5 roka. Rano ho vozil do jasliciek muz, ja som chodila poobede (boli do 17:00). Pri chorobe sme sa vystriedali alebo potom uz na doliecenie ostal jeden z nas s dietatom na HO.
Vo vacsi firmach sa uplne v pohode da dohodnut na ciastocny uvazok z domu, samozrejme zalezi od toho co clovek robi, lebo napr casnicku z domu teda robit nebude 🤷🏼♀️
Zalezi ake mas vzdelanie, na co ti tu budeme pisat, ak na to nemas vzdelanie, moze byt administrativa, upratovacka, zdravotna sestra, personalistka, dokladanie tovaru.