Dievčatá,
kde si kupujete oblečenie do práce, prevažne do office alebo teda niekde, kde treba obliekať slušnejšie, elegantnejšie, viac biznis. Potrebujem doplniť šatník a teda kvalita toho oblečenia v obchdooch ako Reserved, Mohito, Mago...dosť zlá, Zara sa tiež dosť pohoršila, pritom nie je ani taká lacná. Už lepšie je Massimo Dutti, ale mne je tam veľa vecí veľkých, dlhých. Chcela by som nejaký rozumný kompromis kvality a ceny, som ochotná si priplatiť, ale samozrejme nemám možnosti na Dior, Chanel a podobne. Taká nejaká zlatá stredná cesta.
Ďakujem.
Veru tak, oblečenie neskutočne "zhandrovelo". Ja nosím niektoré Orsay kúsky spred 6tich rokov, čo sa fakt vydarili a stále vyzerajú fajn.
Tebe odporúčam pozrieť Chantall - majú e-shop aj kamenné predajne v BB, BA aj KE a možno aj inde.
@lucik194 Aj tam máš obľúbenú značku? Včera som bola 5 hodín v Auparku a kúpila som si jeden dobrý sveter.
@pinkgirl Ďakujem, musím pozrieť, tam som dlho nebola.
soccx, timeout mam najviac oblecenia
@lucik194 ďakujem, kuknem to. 😀
Ešte môžeš kuknúť Tom Tailor - vidam tam celkom pekné veci, akurát mne nesedí ich farebná škála. Ale mužovi a synovi tam kupujem košele, tričká.
Kvalitnejšie oblečenie majú aj na stránke Klingel.sk, je tam aj dobrý výber.
@pinkgirl Ani mne sa oni štýlovo a farebne nepáčia. Viackrát som tam bola kuknúť.
@mpg Vôbec nepoznám, idem tiež popozerať. Ďakujem.
Ja znackove v sekacoch 😉
tom tailor ma pekne veci,akuratne nekupuj topanky, tie su strasne smejdy, mala som troje, vsetky sa mi do 1-2 mesiacov rozpadli
chantall
Chantall, Pietro Filipi, v Peeku značky ako Boss, Taifun, Marc Cain, ak chceš lacnejšie tak v Peeku Montego, Jake's, Oliver.
@melanta Ďakujem, Pietro Filipi v šatníku mám, ale oni už zanikli.
Pozrite the other stories a ako ste spomínali aj Massimo dutti je fajn
@lucik194 Topánok mám dosť a tam mám svoje značky, len teda to oblečenie hľadám tipy. 🙂
@eternity24 Ďakujem, píšem si tiež.
Ahoj, objavila som značku COS, majú v Eurovea v BA jediný obchod. Ale je drahý 😑
Kupovala som na zľavy, šaty vyšli z 80 na 20e, kvalita výborná.
Tak som robila aj to, že som si kupovala online keď bol sale, a k tomuto je 10% keď kupuješ prvý krát. Nad 100e je dovoz zadarmo z Holandska. Vždy môžeš dokúpiť akože, potom vrátiť cez dpd zadarmo.
Posledný rok je brutálne zlá móda, nič sa mi nepáči a už ani ten sale nieje ako kedysi, že zľava 75%.
Tak ale možno sa tebe bude niečo páčiť a možno aj sale vychytas do budúcnosti.
Urcite pozri Chantall ako pisali baby vyssie…ja mam rada aj znacky Marella, Ted Baker, Ralph Lauren, Sezane…tazko sa radi ked si nenapisala budget 🙂 Ja sa inak uz ani neobtazujem nakupovat v obchodoch ako Mohito a spol, aj tak som vsetko vracala…katastrofalna kvalita.
Ja kupujem a kombinujem prevažne Zaru, ale len tie lepšie kúsky spomedzi handier s Massimo Dutti, Gant, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess. Zopár vecí mám zo spomínaného "Pietro Filipi". Sem tam niečo pekné vidím v Lindex, Mangu. Takmer všetko kupujem cez eshop. Z obchodov takmer vždy odchádzam s prázdnymi rukami.
@janulka1802 Gant mám rada, ale iba na niečo, mne mikiny, teplákovky, tisíc ,,rovnakých" košiel, svetre tie osmičkové a tak, mám pár kúskov, ale nie vždy si tam viem kúpiť naozaj ženské, elegantné veci. Ďakujem za rady inak, asi začnem tiež viac pozerať na nete, lebo ja som zase taká klasika, že idem po obchodoch.
@stanzi Ani ja, ale pritom veci nemajú škaredé, len kvalita otrasná. Zaru som mávala kedysi radšej, ale idú strašne dole čo sa týka sák, nohavíc, šiat..a budžet úplne nemám, resp. ako vravím, nemám nato kúpiť si kabát od Diora za 3 tisíc ani Chanelku za 8 tisíc a pod., ale za kvalitu a materiály som ochotná si priplatiť - rozumej taká stredná cenová relácia.
@lucyluska že? ani mne sa akosi nič nepáči, vravím, kúpila som si teraz jeden sveter, objednala jednu hodvádbu blúzku z netu, ale chýba mi nejaký dobrý kabát, nohavice nejaké, šaty, aj 1-2 sukne elegantné by som chcela zohnať...a tiež akosi nič, už si vravím, že ja neviem nakupovať a som v tom zlá
Zvykla som st.oliver, orsay a kedysi mark&spencer sem.tam nejake topy. Tchibo.mavalo.zase.fajn elegantnejsie trička k nohaviciam, pod sako atd. Lenže popravde pred.mesiacom som.obehla v BB VSETKO, nekúpila nic. Este aj ten oliver z kade som chodila s plnými taškami vzdy od.nohavíc az po kabát, nemal nic. Momentálne nosím staré veci, este spred covid čias, len uz sa to riadne prerieduje 😂 sem tam sa mi podarilo nieco aj v tescu alebo bonprixe ale to skor výnimočne.
peek cloppenburg mam uz nejake tričká dlhé roky doma, cize aj to by som. Chantal ma pekne veci ale tie.ceny nie su podla.mna na denne nosenie do.officu, aj ked vačšinou šaty sme.tak kupovali. Sestra ich zbožňuje, ja sa vymykam ich velkostiam 😂
A teraz aj ta móda... Topánky kúpiť teraz, to je riadny výkon 😂
@simca06022011 Tak vidim, že mnohé máme podobný problém. 😅 z Olivera mám tiež jeden super kabát, nosím ho už pár rokov, ale teraz som tam nič nenašla. A chantal už pozerám stránky, už som tam niečo aj vybrala dnes, tak objednám
To uz dat si usit na mieru radsej.
Neuveritelne skarede a nekvalitne handry sa predavaju.
Ja si davam sit.
V Tchibo online sa daju kupit celkom kvalitne veci za dobru cenu. Par krat sa stalo, ze ma sklamala kvalita, ale oni aspon nemaju problem vratit peniaze.
Ja som si myslela, že len ja som vadná alebo čo....co je v tých obchodoch tak chodím,skúšam....ani nemám čo vyskúšať pomaly... hrozna móda prišla.Ja mám celkom rada "klasiku.... Samé handry,veľa značiek sklamalo....neviem v kamennom obchode poriadne nič kúpiť...keď pozriem na kvalitu a cenu tak hruza a des...a tie strihy no katastrofa🤷 veď len normálne klasické nohavice,kabát... je problém nájsť...ako tu čítam tak niesom sama čo má problém s dnešnou "módou" 🤔
peek cloppenburg