Kde sa dá zarobiť?

zarka2020
17. jún 2020

Ahoj baby.. Tie ktoré ste na MD alebo dlhodobo PN.... Neviete poradiť niečo že práca na doma alebo niečo, kde sa dá niečo zarobiť? Nechcem kozmetiku ani nič, robím avon a tiande... Chcela by som niečo iné skúsiť.... Ďakujem, môžte aj súkromnú ss

amelia000
17. jún 2020

@zarka2020 pozri v historii diskusie na tuto temu lebo stale dookola sa pise len to iste.

sissy27
17. jún 2020

@zarka2020 je tu asi milión diskusií na túto tému a základ je stále rovnaký - ak by si vedela niečo, čo sa dá robiť z domu, tak to dávno robíš. Potrebuješ mať buď špecifické vzdelanie / skúsenosti, za ktorých využitie budú ľudia ochotní platiť, alebo talent a šikovné ruky.

zavana
17. jún 2020

také jednoduché to nie je. jedna moja kamoška pečie koláčiky kysnuté, chleby, druhá zase robí také hrkálky drevené pre detičky, ďalšia háčkuje deky, to sú také veci, ktorými sa dá privyrobiť 🙂

mery2019
17. jún 2020

Ja si pomáham foreverom, to dosť pomáha, ale písala si že robíš avon, to nechceš aktívnejšie? Keď už to máš? 🙂

damtiporiti
17. jún 2020

@mery2019 to už majú ale všetci, dílerov tychto pochybných výrobkov je viac ako zákazníkov, čo tam chceš robiť aktívnejšie 😀

mery2019
17. jún 2020

@damtiporiti tak ja neviem 😂😂 to mi len tak napadlo, lebo je to tiež mlm systém a že by sa s tým dalo niečo. 😁

minimie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gangstro
8. júl 2020

Ahojte. Ak chcete je možnosť si privyrobiť: forex, alebo kryptomeny. Pre viac info mi napíšte :P