Kde sa dá rýchlo zorobiť 500 EUR?

14. sep 2024

Dobrý deň. Idem si po radu, kedze nejako neuznávam požičiavanie si od blízkych, známych ani úvery alebo pôžičky, rada by som vedela či má niekto skúsenosť s rýchlym zárobkom peňazí. Ide o potrebnú sumu 500€ a potrebovala by som sa ku nej dopracovať v čo najkratšom čase maximálne tak týždeň. Samozrejme nech by to bola akákoľvek práca (nie pofidérna, ale slušná a zákonná). Som pracovitá a nerobí mi problém ani fyzicky náročná práca. Ďakujem za každú radu, ak by sa niekto našiel kto sa stretol s podobným problémom, budem vďačná za tip. 🙏

katkaseiner
14. sep 2024

ak by niektora praca platila 500€ za tyzden, tak tam idem... len teda ktovie ci mas take vzdelanie a šikovnosť ze by ta niekto na taku pracu vzal... Predpokladám ze v IT tolko zarobis kdekoľvek, len teda nepises co vies a týždenne predpokladám ze na slovensku ziaden zamestnávateľ neplati

robertoo1
14. sep 2024

Asi vieme všetci ako sa da rychlo zarobit😉

kavasmliekom
14. sep 2024

Pochybujem, že máš dané vzdelanie, aby si mohla legálne a slušne také peniaze zarobiť, ináč by si asi nebola v núdzi, však? Jediná možnosť, napríklad ja mám v banke možnosť ísť 500e do mínusu s tým, že keď nabehnú peniaze na účet, dorovná sa to. Ale tiež sú ram určite podmienky a úroky.
Pre prípad núdze dobre, za 3 roky som to ešte nevyužila, ale nikdy neviem, kedy sa co vyskytne.
Skus sa popýtať vo svojej banke, či je taka možnosť.

januska12323
14. sep 2024

Toľko zarobíš jedine na vypadovke. Ja by som nemala problém požičať známemu ak by to bolo na niečo nutné. Na čo to potrebuješ?

catherinah
14. sep 2024

Ja by som Ti dala 500€, keby mi upraces na komplet cely dom so všetkým (vrátane skríň, okien, lustrov, garáže a pod).

zafir01
14. sep 2024

Nič nepíšeš o prac.skusenostiach . Vieš toľko zarobiť za týždeň ako šoférka dodávky ( stačí vodičsky na os.auto ) ..a urobiť tak 3-4 tis km za ten tyzden po eú povykladat tovar a máš . Prepravné firmy neustále hľadajú nových a zodpovedných ľudí.

Alebo je sezóna zberu ovocia . Nepíšeš ,či máš deti ,záväzky . No na severe IT zberom jabĺk vieš mať aj viac za týždeň .
Taktiež firmy poskytujúce záhradné úpravy často uvítajú pomocníkov ( tiež platené ako potrebuješ ) ,akurát ,že teraz na jeseň nie je toľko práce .
takéto rýchle a náhle volania o zárobok málokedy veštia niečo dobré .

egonsk
14. sep 2024

v pekarniach ked robia vikendove upratovanie/cistenie, tak zvycajne davaju 100-120eur na ruku, ale tam musis mat preukaz hygienicky... kedysi v lodeniciach aj skladoch nukali za vykladky dost slusne peniaze.. kopec ludi si tak zvyklo brigadne prilepsit... skus sa takto niekde poinformovat.

autor
14. sep 2024

Ďakujem velmi pekne všetkym za pripadne rady skusim pohľadať veci ktore ste odporučili a popytať sa ci by sa nieco take nenašlo. Vazim si kazdu radu. Samozrejme peniaze potrebujem na nečakane vydavky a nemam este vytvorenu rezervu. Snad sa najde nejake miesto kde by som to vedela odpracovat a zarobit 🙏

autor
14. sep 2024

@catherinah ako je to reálna ponuka ? Lebo nemala by som s tým žiaden problém, keď upratujem vždy je to precízne nakolko mam rada velky poriadok a system vo veciach. Len informačne odkial pochadzate ?

svetlonos
14. sep 2024

@catherinah
?? myslíš vyslovenie čistenie ako vysávač, umyť podlahy, utrieť prach a kuchynskú linku? Alebo vyslovene vyrátať bordel a zorganizovať poriadok v domacnosti? Pretože aj taka služba existuje - vola sa to kouč na poriadok a organizáciu 😉
Jedna napriklad berie 60e za hodinu, pokial ju objednáš na 12 hodín a za ten čas celý dom do perfektného sravu nedáš 🙂
Ale za erarne upratanie, teda 50 hodín za týždeň po 10 e by to na ten týždeň vyšlo 😉

sissy27
14. sep 2024

Ja som minule davala nacenit upratanie 2izb bytu firme - a cca 400€ si vypytali za cca 4-6hod prace. Je v tom samozrejme plat viacerych osob, cistiace prostriedky, doprava, naklady na zamestnancov atd, ale ak ta bavi upratovanie, tak myslim, ze toto by pre teba mohla byt cesta nie len ako rychlo zarobit 500€, ale aj ako mat druhy prijem a sporenie na horsie casy. Samozrejme budes si musiet najst klientelu a nemozes si pytat tolko ako firma, ale vies si urcite slusne zarobit.

sonnenshein
14. sep 2024

My davame 100e za cca 5 hod upratovanie domu. Bratislava.

oli18
14. sep 2024

V zivote by som si nedohodla odmemu za 1 hod. Praca a odmena za nu sa dojednava na ukol. Lebo nie kazdy je rovnako sikovny.

alickapusinka
14. sep 2024

Slušna práca týždeň 500 eur to kde je to by išla každa z nás. Nesranduj.Normálným spôsobom sa 500 eur tu u nás na SR zarobiť nedá.Poctivou prácou iba ak služby.

marianarem
14. sep 2024

Tiez si myslim, ze to upratovanie. Manzel raz takto zavolal firmu do domacnosti otca alkoholika, ktora bola v otrasnom stave. Boli tam viaceri tak jedno doobedie, vygruntovali, vyprali a stalo to 400.

petulda333
14. sep 2024

@alickapusinka ale da.

petulda333
14. sep 2024

Pre teba je asi naj to upratovanie,len ci narychlo zozenies niekoho aby si to stihla zarobit. A k reciam ,ze sa neda na SK slusnou pracou zarobit 500€ na tyzden sa radsej nevyjadrujem. Muz ma pracu,kde toto niekedy zarobi za den.

mimirka32
14. sep 2024

Alebo si vybav kreditku. Zaplatis mozno nejaky mesacny poplatok, ale ak vratis celych tych 500 eur nacas, nebudes platit uroky

svetlonos
14. sep 2024

@sissy27
tak to je aké masaker cena za dvojizbak! To chcem mat aj dokonale vymaľované a potom nrnajst ani bodku po farbe! Prosím ta co tam toľko robili?? To ny vážne uolne seriozne zaujímalo. Ja som upratala za 6 hodín 300m2 dom s hrozne debilnou podlahou. Raz som namocila, presla 5 m a handra suchá. To trvalovzo všetkého najdlhšie. Potom v kúpeľni drevo, Boh chran aby tam kvapka vody oafla, ostal fľak. To ten byt aj vypratavali ci ako?

sissy27
15. sep 2024

@svetlonos ja tej cenotvorbe rozumiem, je to firma, ktora plati zamestnancov a odvody za nich, su poisteni proti pripadnym skodam, ktore by sposobili, pouzivaju specialne a samozrejme firma ako taka musi tvorit zisk, inak to nema vyznam, atd. Poslu nie jednu osobu, ale pridu minimalne 2 aby stihli vsetko za max 8 hodin a jedna sa naozaj o detailing, nie len bezne upratanie. Bolo v tom zahrnute aj umyvanie okien a vnutornych zaluzii, vycistenie rury, kuchynskej linky (zvonku) sprchoveho kutu, odtiahnut pracku a vycistit aj za a pod nou, atd, proste fakt dokladne upratanie. Bol to byt po najomnikoch, urcite by to nedala jedna osoba za 6 hod dokladne.

svetlonos
15. sep 2024

@sissy27
aha teda ale aj tak brutal. Ale ok teda keď čistenie po najomnikoch. Ja som sa zľakla, ze to bežné čistenie dvojizbaku.

eskop
15. sep 2024

Skús možno niekde novostavby ísť upratovať, ja som chodila takto po robotníkoch kde boli izby po malovke jednu izbu som čistila dva dni.. a bolo to pred 10timi rokmi mala som 50€ za 8hodin. Teraz už platia určité viac.. alebo okná umývať . Baby si účtujú 10€za jedno okno.
Poznám jednu upratovaciu firmu v ba čo si pýtajú za upratanie domu 1600e

mayolenka
15. sep 2024

Skús Hlídačky, Domeliu .. strážiť zvieratká, pomoc v domácnosti. Za týždeň sa možno nevyšplháš na 500€ ale lepšie ako nič.

sissy27
15. sep 2024

@svetlonos ako nebol to ziadny extrem, ale keby to mam robit sama takto dokladne, tak sa mi ad 1 nechce 😅 a ad 2 nemam cas, lebo samej by mi to trvalo par dni a pracujem a mam aj vlastnu domacnost. A urcite si nebudem minat na toto dovolenku. Mohla som si zobrat nejaku jednu sikovnu babu ako je napr autorka a spravila by to mozno za dva dni a polovicu, ale nikoho takeho nepoznam a potrebovala som istotu, ze to bude fakt kvalitne, nie este po niekom nieco dorabat.

alickapusinka
15. sep 2024

@petulda333 hej služba ak tak pre chlapa.

petulda333
15. sep 2024

@alickapusinka urcite 😁 vidno,ze nemas prehlad

zafir01
15. sep 2024

@alickapusinka ja som toľko zarobila za 4 dní sadenim mladých stromčekov v lese napríklad .. to je fakt len príklad ,lebo tu prácu si neviem predstaviť vykonávať na full tíme. Inak platené od výkonu ,keď nie si ľavá ,si vieš zarobiť takéto peniaze ,a nemusíš byť ani vysoko kvalifikovaná .

catherinah
15. sep 2024

@sissy27 presne si to vystihla. Musím tu osobu poznať, aby som vedela 1. ze to uprace dôkladne a po 2. ze môžem s kľudom nechať kľúče a ísť do práce.

svetlonos
15. sep 2024

@sissy27
no to áno, pedanti sa ťažko hľadajú. Aj keď povie, že u mňa doma to musí byť vždy perfektne, prach ti poriadne neutrpel. Pretoze pre každého je perfekcionozmus niečo iné. A štandard maju najlepší dámy z hotelov, kde kontrolujú v nielych rukaviciah 🙂

dia712
15. sep 2024

@petulda333 aku prácu ma manžel?