Kde pracujú vaši manželia/partneri?

trixi7
11. nov 2012

Ahojte mamičky 🙂 zaujíma ma, kde pracujú vaši manželia/partneri, pretože môj manžel sa stále sťažuje, že málo zarába, je z toho nešťastný, že nemôže zabezpečiť rodinu tak, ako si predstavuje, keďže bývame na východe Slovenska a je tu vysoká nezamestnanosť a nízke platy. Tak kde, čo robia a koľko zarábajú? 😀 Keď ste spolu začali fungovať, mali ste veci na úver, našetrené, alebo vám pomáhali rodičia?

pingu1
11. nov 2012

@trixi7 no my sme podla Ficka milionari, ale tentokrat nam do vyplaty ostava 100 eur... a to sme poplatili len to co sme mali. neratam este internet a tv

trixi7
autor
11. nov 2012

@pingu1 no veĎ my sme natom podobne 😀 len s tým, že môj muž neplatí milionársku daň 😀

pingu1
11. nov 2012

@trixi7 keby sme ju neplatili, tak sme na tom lepsie. resp. keby mal nizsi plat.

janinah
11. nov 2012

a ako ti to pomôže,ak budeš vedieť plat môjho manžela? 😉 podelíme sa? 😉 ak máte lásku,zdravie,deti,domov,tak ste bohatí 😉

trixi7
autor
11. nov 2012

mne to nepomôže, ale pomôže to môjmu mužovi, že ho to trochu nakopne/ukľudní ? 😠 lásku, zdravie máme, domov na polovicu (podnájom) 😅
@janinah

trixi7
autor
11. nov 2012

@pingu1 lenže predsa ti niečo ostane :D nie ako napr. zo 400euroveho platu 😀

trixi7
autor
11. nov 2012

keďže milionárska daň sa týka ľudí, ktorí zarábajú viac ako 1773,22 Eur mesačne, tak to nie je až tak platovo zlé
@pingu1

pingu1
11. nov 2012

@trixi7 no je pokial platis mesacne za byt a vsetko 1200 eur

trixi7
autor
11. nov 2012

@pingu1 ešte stále si v pluse a niečo ti zostane

mapa
11. nov 2012

@trixi7 prepac, ale dost od veci tema... co chces porovnavat? plat manazera v medzinarodnej firme s platom robotnika u sukromnika? myslis si, ze ti tu niekto napise plat svojho manzela? v com to upokoji tvojho manzela, ci nakopne? jedine, co z toho vznikne je hadka a zavist (akokolvek to znie ako klise, jednoducho to tak funguje)... tak ako v kazdej teme, kde sa "meraju pipiky" 😝

trixi7
autor
11. nov 2012

@mapa keď je to od veci téma, neviem prečo tu potom vypisuješ 😀 neviem prečo by tu mala vzniknúť hádka, stačilo by normálne odpovedať a nie vyvolávať hádky tak ako to robíš ty 😵

anuska74
11. nov 2012

@trixi7
no tiež si myslím, že téma, ktorá nevedie k ničomu, a neverím, že tu niekto hodí cifry.
možno by bolo prospešnejšie rozobrať, kde ešte poprípade a na čom ušetriť. 😉

trixi7
autor
11. nov 2012

@anuska74 ja nemám problém napísať koľko zarába môj muž 😀 operátor, 500Eur...výdavky: 260eur nájom, 40eur cestovné, 100eur strava, tv internet telefon individualne :D ja som na ÚP...skús dať tip, ako ušetriť 😅

elienka
11. nov 2012

@trixi7 pochybujem, že ti tu takto verejne niekto povie svoju fin. situáciu. A keď je tvoj partner nespokojný, tak nech s tým niečo robí, naplákanie mu nepomôže.
A keď si tak veľmi zvedavá na platy ostatných mužov, tak daj sem lat toho tvojho, nech posúdime, či má moc alebo málo.

mapa
11. nov 2012

@trixi7 do verejnych tem takmer neprispievam a teda uz vobec nikde nevyvolavam ziadne hadky 😉 no kedze si mi nedala ziadnu konkretnu odpoved na moje otazky, tak sa potvrdilo to, co som napisala vyssie ... 😀

trixi7
autor
11. nov 2012

@elienka
@mapa viď vyššie

ankaevka
11. nov 2012

@trixi7 chceš mu povedať, že sú rodiny, ktoré sú na tom oveľa horšie a má byť spokojný? určite sa nájdu 😉 ....ale ak bude aj po tomto zistení stále nespokojný, mal by s tým niečo robiť a nie sa len sťažovať...na východe je situácia veľmi zlá a ako (si myslím) vo väčšine rodín, kvôli lepšiemu zárobku musel mm vycestovať za prácou do zahraničia..takže takto riešime finančnú situáciu už celých 14 rokov manželstva 😀

trixi7
autor
11. nov 2012

@ankaevka môj manžel pracoval v Nemecku, zarábal 1800Eur, ale vzhľadom nato, že sme zistili že som tehotná sa vrátil domov a v žiadnom prípade nechcel ostať v zahraničí kvôli rodine ..mňa len zaujímalo, kde NA SLOVENSKU pracujú muži, tak aby mohli zarobiť nato, aby im prešla aspoň hypotéka...

trixi7
autor
11. nov 2012

@ankaevka tvoj muž je 14 rokov v zahraničí, nevidí teba ani svoje deti a myslíš že ti je po celú dobu verný? stoja vám tie peniaze zato? 😨

ankaevka
11. nov 2012

@trixi7 aha, tak to si sa mala takto spýtať, a nie že koľko zarábajú vaši mm lebo môj sa stále sťažuje....vieš, manželstvo je hlavne o dôvere a KOMUNIKÁCII..áno myslím si, že je mi verný...a ak nie, tak ti poviem že čo oči nevidia, srdce nebolí 😉 ..a keďže doba pokročila tak sa aj vidíme dennodenne cez skype 😀 ...pekný deň

trixi7
autor
11. nov 2012

@ankaevka tak to máte "super" manželstvo cez skype 😀 aj deti ti pomáha vychovávať cez skype? pekný večer

ankaevka
11. nov 2012

@trixi7 opravujem, nenapísala si že vyslovene si praješ iba Slovensko 😉

ankaevka
11. nov 2012

@trixi7 super, to sa chceš s každou mamičkou čo ti napíše svoj názor hneď aj dohadovať že ten tvoj život je najsamlepší a poučovať čo je pre ňu najlepšie? je to náš život a nerozoberaj to 😀 😉

anuska74
11. nov 2012

@trixi7
Ale no tak, téma nie je o vernosti manželov a ten ktorý chce podvedie hoc je doma dennodene 😉

trixi7
autor
11. nov 2012

@ankaevka ja som vôbec nepovedala že môj život je najlepší :D tak ako si ty vyjadrila svoj názor, ja som vyjadrila ten svoj 😀 neviem čo je natom zlé

ankaevka
11. nov 2012

@trixi7 🤐 ... 😉

simca06022011
11. nov 2012

@trixi7 no kde pracuju ini neviem.. my mame vlastnu firmu, pracujeme nonstop, nevieme co je to dovolenka uz roky... zamestnanci zarabaju na ine pomery pekne... ale pri takychto daniach a odvodoch co na nas hadzu mam sto chuti to zbalit a odist za more... len keby tam stale tie hurikany nefukali :P A mohli by sme si zaplatit hypoteku, ale to by sme vobec museli mat cas hladat si vlastne byvanie... cize... bud niekto ma cas na rodinu a tomu vsetko prisposobuje, alebo ma cas na pracu, kde dobre zarobi.. ale nic ine uz nestiha... 🙂 Nic nie je genialne 🙂)) Uz podla mna neexistuje praca ako kedysi.. ze ludia istli na 7mu a o 15tej boli doma.. a mali pokoj a pracu neriesili... teraz sa proste pracou zije 🙂 Aspon okolo mna...

janinah
11. nov 2012

@trixi7 tak tomu hovorím podpásovka- o tej poznámkepre ankuevku o nevernom manželovi v zahraničí 😠 čo si čakala,že ti tu ženy začnú cifry hádzať?nestalo sa ,tak si nespokojná...tvoj manžel nech sa otáča ako aj môj a kopa v mojom okolí /sme z východu/ a časom sa to zlepší,každý má lepšie i horšie finančné obdobia

nice202
11. nov 2012

@trixi7 skus muzovi povedat, nech sa zamestna v nejakej telekomunikacnej firme, alebo IT firme. Jazyk predpokladam vie, kedze bol prec.

trixi7
autor
11. nov 2012

@janinah čakala som normálne odpovede a nie fylozofovanie "nech sa muž otáča" a podobné p..viny :D stačilo napísať: elektrikár cca 600eur, murár 500eur :D nepotrebujem pracovnú zmluvu ani žiadne bližšie info preboha len zhruba!!!! milujem expertky NA VŠETKO na modrom koníku 😀