Baby mňa šľak trafi. Robim sestru v dennom stacionari kde v podstate nerobím nič odborné ale teda musím si obnoviť registráciu a mám 7 kreditov... Ja som tu jedna sestra mňa nemá kto nahradiť dokopy sme.tu dve a teda nemôžem z práce odchádzať lebo vtedy musíme zavrieť. Akurát čítam že z webinarov môžem mať maximálne 10 kreditov preboha kde mám za dva roky nazbierať ďalších 33 kreditov? Doma.mam dve malé deti a z roboty má nepustia mne je z toho totálne zle kde sa to dá nazbierať?
@thirstymonk nadriadeny sa tomuto vôbec nerozumie keďže mojim nadriadeným je starosta je to cez obecný úrad
Nie je pravda že z vebinarov len 10kreditov. 10kreditov je len za testy. Ja mám kredity len za webinare a 50dam v pohode. Teraz som dala 50dokonca len za dva roky.nic nerobim len si pustim webinare.to je vsetko
Ano robia webinare eduprofipharm,argama
Webináre, kongresy, konferencie, je ich za rok neúrekom, môžeš si vyberať v týždni, cez víkend, určite si budeš vedieť čas prispôsobiť. Nadriadený ak to nechápe, daj mu prečítať zákon o sústavnom vzdelávaní s informáciou, že bez patričného počtu nazbieraných kreditov nemôžeš vykonávať povolanie. U nás sa to veľakrát rieši fiktívnym dopísaním na prezenčku, ktorá sa posiela do komory, podľa toho, aké majú obchodí zástupcovia vzťahy s klientami. Keď robíš sestru v dennom stacionári, určite máš aj hlavnú sestru/ vedúceho stacionára a nie len starosta je nad tebou. Ktorá firma vám nosí pomôcky, lieky, plienky pre dôchodcov? Tam je obchodný zástupca, u ktorého sa informuj.
No však to rieš s nadriadeným, čo my s tým? Predsa to nie je tvoja starosť, že keď pôjdeš dakde na školenie, kto sa bude starať o ľudí, to je starosť zamestnávateľa, nie tvoja. Vôbec sa tým nezapodievaj.