Kde nazbieram kredity?

14. jún 2024

Baby mňa šľak trafi. Robim sestru v dennom stacionari kde v podstate nerobím nič odborné ale teda musím si obnoviť registráciu a mám 7 kreditov... Ja som tu jedna sestra mňa nemá kto nahradiť dokopy sme.tu dve a teda nemôžem z práce odchádzať lebo vtedy musíme zavrieť. Akurát čítam že z webinarov môžem mať maximálne 10 kreditov preboha kde mám za dva roky nazbierať ďalších 33 kreditov? Doma.mam dve malé deti a z roboty má nepustia mne je z toho totálne zle kde sa to dá nazbierať?

thirstymonk
14. jún 2024

No však to rieš s nadriadeným, čo my s tým? Predsa to nie je tvoja starosť, že keď pôjdeš dakde na školenie, kto sa bude starať o ľudí, to je starosť zamestnávateľa, nie tvoja. Vôbec sa tým nezapodievaj.

autor
14. jún 2024

@thirstymonk nadriadeny sa tomuto vôbec nerozumie keďže mojim nadriadeným je starosta je to cez obecný úrad

vierka82
14. jún 2024

Nie je pravda že z vebinarov len 10kreditov. 10kreditov je len za testy. Ja mám kredity len za webinare a 50dam v pohode. Teraz som dala 50dokonca len za dva roky.nic nerobim len si pustim webinare.to je vsetko

nurse0
14. jún 2024

Ano robia webinare eduprofipharm,argama

kvetka404
14. jún 2024

Webináre, kongresy, konferencie, je ich za rok neúrekom, môžeš si vyberať v týždni, cez víkend, určite si budeš vedieť čas prispôsobiť. Nadriadený ak to nechápe, daj mu prečítať zákon o sústavnom vzdelávaní s informáciou, že bez patričného počtu nazbieraných kreditov nemôžeš vykonávať povolanie. U nás sa to veľakrát rieši fiktívnym dopísaním na prezenčku, ktorá sa posiela do komory, podľa toho, aké majú obchodí zástupcovia vzťahy s klientami. Keď robíš sestru v dennom stacionári, určite máš aj hlavnú sestru/ vedúceho stacionára a nie len starosta je nad tebou. Ktorá firma vám nosí pomôcky, lieky, plienky pre dôchodcov? Tam je obchodný zástupca, u ktorého sa informuj.