Kde máte uzavreté povinné zmluvné poistenie na auto?

ivooonia
19. jún 2017

Ahojte, bude mi končiť zmluva PZP na auto a zaujíma ma, kde máte vy a ste spokojné. Ja ju mám už druhý rok v ČSOB poisťovni, platím niečo cez 92€ ročne. Predtým som mala v Kooperative. Ide mi o to, nie, kde je najlacnejšia, ale aby ma v prípade nehody poisťovňa neokašlala. Mám PGT 206. Aké máte skúsenosti? Zaujíma ma aj cena, koľko platíte a za čo.

aduskatt
19. jún 2017

Ja si vždy porovnám tu www.vsgonline.sk?_p=pzp&ref=e227f332b38394f2511..., je tam cena a podrobnosti, čo sa tam kryje. vyberiem si, čo sa mi páči a odkliknem si to, do mailu mi príde potvrdenie zmluvy, zaplatím a pohoda.

sissy27
19. jún 2017

@ivooonia http://www.onlineporovnanie.sk/povinne-zmluvne-...

tu si nájdi najlacnejšie a hotovo... v prípade nehody ty zo svojho pzp aj tak nedostaneš ani cent...
ja mám inak v allianzi, ako aj všetko ostatné...

jaris84
19. jún 2017

@ivooonia čo viem, tak čsob poisťovňa má dobré plnenia, čo sa nedá povedať o každej poisťovni. Ja mam PZP aj iné poistenia práve v tejto a mám dobré skúsenosti v prípade poistnej udalosti - mala som planené aj to čo som si pôvodne myslela, že plnené nebude. Takže za mna čsob poisťovna

ivooonia
autor
19. jún 2017

@aduskatt
@sissy27 dakujem za linky, no radsej by som to riesila osobne v poistovni...viem, ze je to lahko vybrat, uzatvorit, len v pripade udalosti, neviem neviem.. niektore maju okrem beznych plneni aj napr. v pripade prirodnych zivlov a pod.

ivooonia
autor
19. jún 2017

@jaris84
super, dobre vediet, ze niekto ma dobre skusenosti s touto poistovnou

vroni
19. jún 2017

My mame vsetky PZP v Allianzi, zatial bez problemov, potahovacky sme mali s Uniqou aj Kooperativou, takze uz sme len v Allianzi.

aduskatt
19. jún 2017

dobré skúsenosti mám s Axou, Allianzom, Groupamou

sissy27
19. jún 2017

@ivooonia pzp ti kryje škody, ktoré spôsobíš ty... Stret so zverou alebo prírodné živly sú doplnkové a za to si priplatíš, resp. budeš musieť splniť nejaké podmienky.

damoska
21. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

niekde som tu čítala že su na to velmi dobrí v netfinancie.sk, máte s nimi niekto skusenosti?

flusa
5. máj 2018

@damoska s netfinancie mám len dobré skúsenosti, skús si pozrieť napríklad ich recenzie na facebooku. Odkazuje na nich veľa stránok napríklad https://prihlasenieauta.sk/povinne-zmluvne-pois... To porovnávanie ceny majú netfinancie zmáknuté fakt super.

12345janka12345
25. sep 2018

hocičo len nie kooperativu a komunálnu... To si radšej sama rozbi auto

ivooonia
autor
10. okt 2018

@12345janka12345 Tiez si myslim, Kooperativu som mala kedysi. Teraz som dala znova CSOB.

kacenka233
11. mar 2019

Ahojte,mam len tie najlepsie skusenosti s PZP.Vsetko prebehlo v poriadku,ochota,spolupraca,ziadne chodenie okolo horucej kase.Chalani su TOPKA vybavia vsetko pre VAs aj pre Vasu LASKU.ODPORUCUJEM!Rada podam info [dobre]