Zdravím vás, potrebovali by sme poradit.. Kamaratka zhana pracu, je to dosť súrne, nevie sa rozhodnuť medzi prácou v Kauflande alebo v Coope.
Pracujete tam niekto? Pomohli by nam vaše skusenosti z prácou, plat a take zasadne veci ktoré by mohli rozhodnúť. Viem že sa platy líšia od okresov, ide o Galantskí okres. Je to staršia 50 ročná pani.
Dakujeme 😊
@deti95060810 dakujem Vám za tuto informáciu, nevedeli sme o tom 🙂
@deti95060810 nie nezmenilo, Jednota stále dáva platiť manko predavačkám. Nielen manko v pokladni, ale aj keď odpíšu veľa tovaru nespotrebovaného, keď pri inventúre zistia, že z niečoho im zmizol tovar atď. Z tohto pohľadu je to najhoršia sieť.
@cubos
@cubos ja som pracovala v Kauflande a teda nikdy viac... Najhorsia praca v mojom zivote.
@petronellla87 čo sa Vám nelubilo? Plat alebo kolektiv či samotná práca?
@cubos ono to bolo vtedy tak cca 1.5 roka dozadu ze kaufland bral ludi iba na skratene uvazky, ja som bola na 6 hodin cize ani plat nebol bohvieco😆 ale teda po tych 6tich hodinach som chodila domov ako vygrcany sliz... A to som predtym robievala 13tky na nohach v hoteli😆 Kolektiv uplne najhorsi aky som zazila, zaucenie dokopy ziadne a potom ked som daco nevedela kazdy mi daval najavo ze ho obtazujem ale ma rovno do*ebal ze ako to ze to neviem🙄 praca vyzerala tak ze som prisla na 6tu do prace a sla spravit odpisy (ak sa mi usiel scaner lebo boli dokopy asi styri na predajni) potom rychlo vylozit chleba rozky skontrolovat cenovky o siedmej sa otvorilo potom som sla precenovat pecivo ktoremu koncila zaruka... Potom bolo treba menit cenovky a potom az do fajrontu vykladat tovar. Ja nie som nejak fyzicky zdatne stavana😆 tak ma po case zacali boliet kolena chrbat nohy ramena a asi vsetko, naozaj obdivujem ludi co tam robia roky a za taky plat.. Predtym som bola asi 5 rokov v Bille a tam bolo ovela lepsie
@petronellla87 take niečo aj očakavame no dufame že kolektív aspon o inom bude.. Viete, obchodné retazce su asi všade rovnaké len je otázka platu.. Za 600 eur sa neoplaca ist do takeho.. Kaufland ponuka 940 teraz no je otazka ci je to len marketing alebo fakt ženy maju take vyplaty. 🙂 v každom prípade pani dnes išla do Kauflandu aspon na pohovor alebo tak, na opýtanie.. Coop definitivne odpadá lebo ani výplata nie je Boh vie čo a ani podmienky ako vidím, tú almužnú čo žienky dostanú, ešte z nej daju aj na kadejaké invetúry... 🙂 v Galante je málo výberu podobnej práce a tak dúfam že aspon ten Kauflan ako tak bude okej. Pani pracovala predtým v automobilki a to už nezvládala tak preto hladame niečo akoby lahšie.. Tak dúfam že to nebude ako v automobilky aspon o čosi lahšie nech je, to stačí 😊 v každom prípade dakujeme za Vašu skúsenosť, aspon vieme že čo očakavať, teda nič moc 🙂
@cubos drzim velmi palce🙂 nech sa spyta na na vysku uvazku tych 940 je myslim pri plnom a ake pozocie maju volne... Lebo napr kolonial je dost fyzicky narocny
@petronellla87 dakujeme 😊 je tam len pracovník prevádzky na skrateny uvezok no pise 940.. A uvidime, v kazdom pripade dam vediet ako dopadla 🙂 v coope jej ponukli 740 brutto, no a v cistom pocitam 600, žiadna sláva 🙂
.
žienky si chválili Lidl - vraj najlepší čo sa týka mzdy...myslím že je tu aj skupina lidl, alebo pozri staršie diskusie...
aj o Jednote tu bolo diskusie - 2-3 stranové.... len treba popozerať.
nepracujem, ale žienky z Jednoty písali asi pred rokom že pri inventúre ak mali manko museli ho uhradiť... niekedy aj 400 e. Možno sa to už zmenilo, ale to je dosť závažná vec...