Kariérny kouč

30. apr 2024

Dobry deň,

ma niekto skusenosť s kariernym koučom, ktory pomohol zistit ake su silne stranky cloveka a kde sa hodi do akej pracovnej oblasti pracovat.

Realne skusenosti? Preferujem online kouča.

Ďakujem.

sun_shine_2020
30. apr 2024

Skus pozriet Gallup test/dotaznik - robi to lipa koucing.

autor
30. apr 2024

@sun_shine_2020 mas skusenost ponohlo to nasmerovat na povolanie ?

oli18
30. apr 2024

Mimo tvojej otazky, ale mala by si sa uberat smerok k odboru, ktory mas vystudovany. Alebo ist studovat odbor, ktory ta bavi. Kouc sa ta ako prve opyta na vzdelanie.

autor
1. máj 2024

@oli18 mam vzdelanie aj vs ale po skusenostiach v odbore som zistila ze ma to nebavi, sorry mame zly system skolstva, preto sa snazim nejako to zmenit a zacat inde, preto som vytvorila aj tuto otazku. Stretla si sa s niecim podobnym v tvojom okoli? Co by si radila?

oli18
1. máj 2024

Tak to je skoda, ze si vystudovala nieco, co ta nebavi. Ja som zastanca prave toho, ze robit vo vystudovanom odbore, lebo tam ta berie zamestnavatel ako kvalifikovanu. Skusenost s koucom nemam a vzhladom na to, ze mam v rodine psychologa, beriem toto povolanie skor ako fusovanie do ich prace. Neviem, mozno sa uz da koucing niekde studovat, sle doposial to boli len ludia s kurzami. Takym ja osobne velmi nedoverujem a uprednostnim cloveka so vzdelanim.

autor
1. máj 2024

@oli18 ja nechcem studovat koucing ani psychologiu ale chcem sa oradit ohladom karierneho vzdelania