Máte niekto skúsenosti so začiatkom v rámci predaja realít?
Väčšinou RK chcú zamestnancov na živnosť.Predávam zo znamym reality dohadzujem typy za peniaze a hovoril mi že chcel ísť pracovať do RK a že majiteľ trval len na živnosti.Všetko ťahaš za seba odvody ZP,SP daňove sám dava robiť ak sa mu pokazi auto ma svoje musi ho dať do servisu ale nahradne od firmy nedostane.Musi byť šikovný ak nepredáš nič nemáš žiadne zisky s čoho pokryješ náklady ak budeš robiť na živnosť ZP,SP.Toto si treba dobre rozmyslieť moja znama odišla z RK robila tam na živnosť tak si otvorila svoju RK ale musi sa poriadne obracať mi hovorila lebo ľudia vymyšľaju. Teraz to beži tak že niektorí su taky že dám vám predať byt/dom ale musite mi zabezpečiť vypratavanie. Koľko krát mi hovori aby mal peniaze že zabezpeč vypratavanie aby mi dala predať byt musim sa ešte starať aj o to lebo to sú peniaze aj pre mňa. Niektorí ani nekúpia byt dom kôli tomu že nechcú a nemaju čas na vypratavanie.Je to take na zvaženie.Ja čo predavm s tým chlapom reality tak ten ma kopec iných aktívit na živnosť lebo toto by ho celkom neuživilo.Je mesiac čo preda aj 8 nehnuteľnosti a potom je mesiac ked predá jednu záhradu a dosť a aj 2 mesiac sú hlúche čiže nič.
Diky za odpovede. Premýšľam nad tým už dávno no priznávam nemám teraz auto musel by som požiadať o príspevok z úradu práce a ak mi nič nedajú a pôjdem na živnosť bez vstupného kapitálu čo som čítal tak sa mám pripraviť aspoň na pol roka bez centa. Jedine toto ma odrádza lebo sotva vydržím 2 možno 3 mesiace s peniazmi.
@brano1980 mamina znama s tym robila, ale po rokoch s tym uz aj sekla. Naposledy sa stazovala, ze niekolko mesiacov nic nepredala. Musela si hladat pracu na tpp, lebo nemala uz z coho zit. Nehovoriac o tom, kolko predajova prenajmov bezi bez realitiek… ja osobne by som toto robit nesla. Neisty prijem
@brano1980 priamo nie, ale pracovala som backoffice v realitke, praca je to na jednu stranu pekná na druhú príprav si kopec trpezlivosti a nervov 🙈