Kam na dovolenku na jar?

am22
21. sep 2024

Ahojte, kam odporúčate ísť na dovolenku na jar? Tak, aby bolo teplo a dalo sa aj kúpať. Poprípade aj overený hotel , ak máte. Ďakujem.

melanta
21. sep 2024

Emiráty, Maldivy, Dominikánska, Barbados, Kajmany, Jamajka, Martinik, Tahiti, Filipíny, Thajsko, Sri Lanka, Bali. Prípadne aj Afrika ako Zanzibar či Keňa. Závisí od rozpočtu.

elzus
21. sep 2024

@am22 kanárske, Maroko

melanta
21. sep 2024

@elzus na Kanárskych je na jar 24-26 stupňov a voda má 20. My sa tam síce kúpeme aj na Vianoce a Silvester, teda muž so synom, keďže tam máme apartmán, ale kto má rád naozaj teplo, ten sa v Atlantiku neokúpe ani v lete. Maroko detto.

elzus
21. sep 2024

@melanta tak samozrejme záleží od človeka ale bola som teraz v januári aj sme sa okúpali a bolo dosť teplo preto ma to napadlo. Tenerife juh.

melanta
21. sep 2024

@elzus my máme na juhu Tenerife apartmán, viem ako tam je. Nám to vyhovuje, kto má rád fakt teplo, pre takého to nie je ani v lete.

am22
autor
21. sep 2024

Pred 2 tyždnami sme boli na Tenerife ale, dosť fúkalo, tak neviem ako tam bude na jar.... ja som pozerala Egypt a Marocco, v ramci rozpočtu, Dubaj nas velmi neláka.....a vyššie spomenuté, tam treba viac peňazí 😅

sarandon
21. sep 2024

Bahrain, Omán.

jaja20
21. sep 2024

@am22 Kuba, Omán
Z emirátov odporúčam Fujairah. Krásna plážová dovolenka. My sme tam boli s Kartágom a do Dubaja sme išli na celý deň autom so šoférom za cca 200€. Povozil nás po všetkých atrakciách,kde sme chceli.

martinka13
21. sep 2024

Maldivy, Omán, Dubaj

muchotrafka298
21. sep 2024

@am22 v Europe sa neokupes nikde v tom obdobi, lebo je studena voda. Atlantik je studeny pre mna aj v lete. Najblizsie mas Oman alebo Dubaj, treba ratat s tym, ze v tom obdobi sa leti dalej a nieco to stoji. Ak na to peniaze nemas, je zbytocne Ti ist niekam na Kanarske, Cyprus, ked sa chces kupat a to je pre teba priorita na dovolenke.

mane01
21. sep 2024

@am22 na jar uz aj Egypt, ale najskor marec, skor april…

saskatorok
21. sep 2024

Boli sme tento rok v Egypte v druhej polovici aprila a pocasia bola uplna topka!

rezanka73
21. sep 2024

Severná Kórea

luccija
22. sep 2024

@am22 Zanzibar, Oman

jaja20
22. sep 2024

@luccija Zanzibar je vhodný len max.do konca februára, potom už bývajú dažde.

mamina7070
22. sep 2024

zanzibar februar marec je uplne v pohode

luccija
22. sep 2024

@jaja20 neviem...kamarátka bola minulý rok cez Veľkú noc a v pohode, ale môže byť ..

jaja20
22. sep 2024

@luccija Tento rok bol maximálne horúci,tak mali šťastie. Tak ako my napríklad na Kapverdách, že obloha bola nádherná,bez oblakov, ktoré sú tam časté alebo na Kose a Kréte sme nemali vietor.