Kaderníctvo v byte

9. aug 2023

Dobrý deň, je normálne aby suseda predlžovala vlasy v byte? Neustále jej tam zvonia zakaznicky, nepytala suhlas vlastníkov - tým pádom tie zakaznicky zvyšujú spotrebu spoločnej energie, ona to robi na čierno, nemá suhlas hygieny, neustále huláka so svojimi zakaznickami … nehovoriac o tom že od jednej berie cca 100-200€ …

dadis
9. aug 2023

Zavist? Neprajnost?

maca1984
9. aug 2023

Ale no, závisť je zlá vlastnosť 😉

kornelies
9. aug 2023

Neverim, ze mate ucet za spolocnu elektriku viacej ako 10E za rok. Ak Ti to vadi, oznam pracu na cierno. Len otazka do plena...kolke z vas dostanu doklad z pokladne od kadernicky? Este som to v mojom zivote nezazila.

maca1984
9. aug 2023

@kornelies odpoviem ti za seba ..z posledných 10 návštev kaderníčky 2x.
Ale ja ten bloček ani nepotrebujem, takže je mi fuk či mi ho dá alebo nedá, resp.či to nahodí do kasy alebo nie.

autor
9. aug 2023

@dadis nie, ale neviem či by teba v tvojej spálni bavilo počúvať neustále fén, krčmové nadávky a podobne ;)

gab1sol
9. aug 2023

@kornelies ja osobne pri každej navšteve kaderníctva. Blok nepotrebujem, aj tak ho vždy pokrčím a poprosím o vyhodenie do koša.

autor
9. aug 2023

@kornelies sme 13 poschodový vežiak, ona býva na 10tom… za vytah sa plati energia na počet osôb v byte … tak si vezmi, že keď k nej denne príde 10 zákazníckej, to sa rovná napr 2 osobám v byte ročne navyše 🙂

maca1984
9. aug 2023

Anonym..a to pracuje v noci že ty v spálni počuješ fén , nadávky?
Lebo my ráno odídeme zo spálne a ideme tam až spať.
Takže by som nepočula nič.
Tvoj príspevok vyznieva len závistlivo vďaka tej sume o ktorej píšeš (btw-odkiaľ vieš koĺko berie ? )

madeline1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
9. aug 2023

Krcmove nadavky? To je taka nesikovna, ze nadava ked sa jej nedari? Ci k nej chodia nejake pofiderne zenstiny?

bessie12
9. aug 2023

@kornelies blocky z kadernictiev ci z obchodov nepotrebujem. Jedine v pripade, ze by mi to niekto minimalne 10 nasobne preplatil 🤷‍♀️
Autorka, nemas dost vlastnych problemov ?? Daj si stuple / sluchadla do usi alebo chod von niekam sa prejst, hoc aj kazdy den ak ti to cas dovoli, a nebudes nic pocut. Tiez mi to pride ako zavist z tvojej strany

madeline1
9. aug 2023

Nezda sa mi, ze by aj ak ste susedne byty bolo pocut cez den fen, ci rozhovor...a si cele dni doma, ze registrujes cca 10 zakaznicok? Ak ich pocujes, susedu informuj, ze to je pocut, ale hlasit to a pod. je iba skodenie druhemu...

liusa82
9. aug 2023

sprav si kadernicky kurz a zarábaj takto aj ty doma alebo kozmetický aspoň bude mať susedka konkurenciu🙂 Bože.Dneska fakt ludia závidia pomimo každé euro.Ked je šikovná, nech má.Keby nespomenieš autorka tie peniaze, tak by to tou závisťou tak nezávaňalo a aj by som ti verila že ti vadí z jej strany viac hluk ako tie jej zarobené bubáčiky🙂

joesvk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. aug 2023

@0silvia0 keď synovi povie že je dement, j*bo, že ľutuje ze ho porodila, tak ako predpokladas ze komunikuje so zakaznickami keď si nájdu nejakú temu?🙈

autor
9. aug 2023

@liusa82 ja zarábam dobre, mne to nevadi, tam skôr ide o to, že keď vie zarobiť, nech si zmení normoosoby, nech napr za jej zakaznicky neplatím aj ja 🙂 keby to bolo vynimocne, ako chodia navstevy, cert to ber, ale dennodenné zakaznicky už urobia svoje 🙂

autor
9. aug 2023

@madeline1 ak by som nedostala odpoved - chod byvat do lesa, tak by som sa ozvala znova no, že to pocut naďalej 🙂 s jej mužom sa dá, on aj priznal že chápe, ale to je asi ako hádzať hrach o stenu

autor
9. aug 2023

@maca1984 mám ročnú dcéru, ma tu v spálni herňu, tak ano, pocujem 🙂

liusa82
9. aug 2023

@autor no keby ti tie peniaze nekolu oči ani to len nespomenieš to je to

maca1984
9. aug 2023

Anonym.
Ak by si nenapísala tie sumy, napísala by si že ťa obťažuje hluk atď.
Ok.
Ale tebe podľa toho úvodného príspevku kolú oči práve tie sumy.
Btw- ja chodím na nechty žene do bytu..tiež.

h2
9. aug 2023

Každý deň k nej príde 10 zákazníčiek a od každej berie 100-200€?! Buď je mega šikovná, alebo proste kecáš.

maminkasisa
9. aug 2023

Mne by naopak vadilo, keby ma suseda v byte kadernictvo... v bytovkach ten fen je pocut....

river_song
9. aug 2023

Neviem o tom ze by sa na predlžovanie vlasov používal fén alebo inak minala elektrina. Max. nejaka ta keratinova zehlicka ci čo to je. Ale teda uz vôbec si neviem predstaviť ako by si to mala ty platiť.. 🤦🙈
Mať za susedu ľudí ako ty je fakt za trest 🤦

mogaa
9. aug 2023

Slepá závisť😉Neverím , že dotyčná má denne viac ako 6-8zákazníčok....to je ako keby si susede s 3 deťmi vyčítala , že ich je 5 a každý ide výťahom v inom čase a vy ste len 3 a teda neminiete toľko spoločnej energie ...počkaj až tvoje dieťa bude pubertiak a bude chodiť domov výťahom aj 10x denne😉alebo mu budú chodiť kamoši keď ty nebudeš doma😉

melanta
9. aug 2023

Takže robí nadpojenie vlasov a denne má 10 zákazníčiek. Nuž ja keď idem na prepojenie, som tam asi 2,5-3 hodiny hodiny a celý ten čas stojí kaderníčka nado mnou. Tak táto kaderníčka je tým pádom mega, ak stíha 10 žien urobiť za deň. A musí mať zaujímavú metódu prepojenia a napojenia, ak pri tom používa stále fén, keďže fén sa bežne pri tomto procese nepoužíva vôbec. Mimochodom, kaderníčka pri mne nepoužije nič, čo ide do elektriky.

maria1989
9. aug 2023

Neviem, ci byt je miesto urcene na podnikanie. Je tu skupina pravne poradenstvo, skus sa opytat tam.

melanta
9. aug 2023

V každom prípade, môžeš dať podnet na živnostenský a daňový úrad za prevádzkareň v byte.

anesim
9. aug 2023

@kornelies vzdy mi dava doklad, aj dcere,a to ona chodi k inej ako ja

samimami777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalenka33
9. aug 2023

Wow, vy ste nejaký Šikovný panelák. Ty stíhaš pri ročnom dieťati slušne zarábať aj sledovať koľko zákazníčiek príde k susede. Ona stihne predlžiť 10 ženám vlasy a ešte aj s fénom 🤣🤣. Napíš na výťah rozpis koľko osôb môže prísť maximálne za 24 hodín na navštevu do 1 bytu a prilož k tomu rozpis koľko minie 1 osoba elektriky. Daj si pozor aby suseda nezavolala na teba socialku lebo keď je tvoje dieťa ticho 24 hodín denne a nijako neruší susedov, tak ho minimálne privezuješ o postel a má zalepené ústa.