Našla som pracovnú ponuku ktorá sa mi pozdáva, no na juniorskú pozíciu chcu angličtinu nna úrovni C2 👀, co som si všimla iné ponuky, tam je to väčšinou B2 🤔 a platovo sa ta C2 nijako nelíši od tých čo chcu nižšiu úroveň 🤔
Je to normálne? Či preklep? Zase nechem posielať životpis, aby si nemysleli že sa tam pcham, aj keď na to nemám 😂
tak ak je to medzinarodna firma, dohovorit sa a komunikovat aj o pracovnych veciach musis vediet aj na juniorskej pozicii. ale urcite suhlasim ze vyskusat treba, prinajhorsom ta ani nepozvu na pohovor.
Tak to skúsim baby 🙈 ale napríklad ta ista firma, seniorska pozícia a angličtina B2 🤔
To bude zrejme omyl a malo byť B2.
Posli a uvidis. Na pohovore budes mat jednu cast, kde sa ta nieco opytaju anglicky a ty budes odpovedat. Podla toho posudia, ci im to staci alebo nie.
Ja by som poslala. Niektorí recruiteri ani nevedia co tie stupne znamenajú. Keď tak ta vyskúšajú z jazyka na pohovore a tam ich mozes presvedčiť, ze vies tolko kolko oni potrebuju. Ale keď nepošleš, tak sa sama zbytočne diskvalifikujes 😉