Je práca v banke naozaj taká zlá?

Včera o 22:15

Dobrý deň, ženy, ktoré robíte alebo ste robili na pobočke v banke, je naozaj tá práca až taká zlá? Naozaj riaditelia bánk sú takí, že proste ich správanie hraničí so šikanou? Ste niektorá spokojná prosím s prácou na pobočke? Ak áno, aká banka to je? Chcem si to skúsiť, no všetci ma odhovárajú.

kavasmliekom
Včera o 22:25

U nás v meste sú už asi 15r tí istí zamestnanci a nevyzerajú, že sa majú zle ani že by ich niekto sikanoval alebo držal nožík pod krkom keby chceli odísť. 2 poznám osobne a sú to normálni ľudia, veselí ako v práci, aj doma. 🙂

liz_lemon
Včera o 22:43

riaditelia pobociek, nie bank
podla mna je to o povahe, kto to nezvlada, tak rychlo ide prec, poznam ludi, co robia roky na pobocke a su spokojni

zuzkaa1991
Dnes o 04:45

Ja robim na poste ale podla mna aj na banke su iste."podmienky ""pravidlá " ale.ak mate vztah k tomu bavi vas naucite sa...je pravda vela veci sa zmenilo ale zas nie je narocna praca...viem.ze po novom.maju.tak ze dostanú zoznam klientov a musia si ich predvolat ponúkať sluzby opraviť dane služby co mi.spominala.pani ktora pracuje v bankke tiez som rozmýšľala ist.po materskej do banky len pracovná doba mi nevyhovovala tak som sa vrátila na postu co tiez nie je to ok...ale co uz

mandzula
Dnes o 06:05

Svagrina pracuje v banke uz vyse 20 rokov a nehovorim, ze pracu len chvali, no v zasade je spokojna. Minuly rok dokonca v ramci nejakej internej sutaze vyhrala dovolenku v Dubaji. Ona je vsak velmi snazivy a ambiciozny typ, od priehradky sa vypracovala na jednu z vyssich pozicii.

melanta
Dnes o 07:27

Pridávam sa k skúsenostiam, že chodím na pobočku, kde je pár ľudí ozaj dlhé roky a vždy sú veselí a usmiati.

autor
Dnes o 17:36

Ďakujem za názory, ja to predsa skúsim.