Ahojte baby, mám 33, som na rodičovskom a chcela by som vedieť či je vôbec možné nájsť si brigádu na pár hodín prácu z domu? Počítač a telefón mám, mám len strednú školu s maturitou, na jazyky veľmi nie som... Nemám inú možnosť len niečo na doma popri dieťatku (kým by som pracovala starší súrodenec, otec, občas babka by vedeli cez deň postrážiť) aké pozície sú možné robiť aj z domu? Inak sa zariadiť neviem, auto nemám, bus k nám ide tri krát za deň. Vďaka za nejaké rady ak teda taká brigáda existuje 🙁
Tak to čo si tu napísala, tak na zarobenie nič.Ak vieš piecť, štrikovať, šiť a pod. veci, ale reálna robota tak na doma neexistuje kde sa dá zarobiť. Veď táto otázka je tu na MK každý druhý deň.
@natalia_r viem, napadlo ma ešte call centrum, viem že niektoré ponúkajú aj z domu ale predávať ponožky každý deň 6 hodín vyvolávať ľuďom a dostať vynadane no neviem veru. Ja by som išla aj tovar vykladať do obchodu lenže mi nesedia vôbec dopravné spojenia do mesta.
@3009 piecť viem, pečiem občas zákusky a torty na oslavy a svadby ale to veru len občas a to až tolko nevynasa
a keby si skúsila upratovanie alebo tepovanie sedačiek a kobercov? Čas prispôsobíš autobusom.
Napíš mi správu
Pozri si ponuky korporatov. Tcom ma aktualne otvorenú poziciu na 10-15h týždenne full home office (analýza nájomných zmlúv). Nevyžadujú ani cudzí jazyk
📌
@lelluska tam som písala aj som volala kamoške čo robí v Tcom a presne mi povedala že tam len študentov a najlepšie z výšky že aj ona to chcela pre sestru tiez je na rodicaku ale žiaľ nie
@ramzes1980 o čo tam ide? Môžem viac info prosím?
ja som písala články pre internetové portály.
@ramzes1980 za to mi idú peniaze?
@zuzinabila to by ma bavilo, ako sa k tomu dá dostať? Ďakujem za info
Mna oslovila kamaratka,ale skusila by som aj opacne.poslat blogy portalom,pripadne reagovat na inzeraty,aj na profesii som videla
Ahoj, tak toto je velmi velmi narocne, takych ako si ty su na SVK tisice co chcu robit z domu na rodicaku,