Našla som pracovné miesto o ktoré sa chcem uchádzať. Životopis možem doniesť osobne, alebo poslať poštou podľa ich podmienok . Chcem sa opýtať na pohľad personalistu. Ak prídem osobne bude to pre mňa male + ak urobím dobrý dojem, alebo len budem otravovať a lepsie je poslať poštou? Ďakujem každému za názor.
plus to urcite nebude skor minus, posli to normalne postou, alebo mailom
nezavazi. a podla mna ano, len by si otravovala (aspon u nas). ak odpovedas na inzerat, vacsinou je napisane ako ocakavaju zivotopisy
Je to urcite individualne.... niekedy pomoze a inokedy otravujes, ale poznam pripad, ze to pomohlo.
Mozno sa porozpravate aj o inych ponukach. Ja by som sa urobila inou a isla osobne, ale priprav sa na pohovor!...caste otazky kladene na pohovore najdes na nete.
Vlastna skusenost je taka ze ked som niekde prisla osobne pozerali na mna ako vyorane mysi a vobec nechapali o co mi ide ked som sa tam dotrepala. Takto osobne som sla na podnet rodiny a znamych, ze vraj je ro lepsie a oni uvidia vacsi zaujem. No opak je pravdou. Bolo to vzdy velmi trapne.
Ja práve naopak som skoro všetky žiadosti spolu s CV nosila osobne. Boli prekvapení, ale milo. Prvý dojem je podľa mňa naozaj dôležitý. Keď majú xy žiadostí, majú pred sebou iba papiere bez ničoho... Ale takto si môžu žiadosť spojiť s tvárou a si spomenú, že aha, toto je tá milá pani čo tu bola...
Mne sa takto ozvali neraz... Akurát som v tom čase už prácu mala...
Takže za mňa jednoznačne áno, aj keď je samozrejmé, že nie všade sa to dá... Veľké spoločnosti, úrady a pod...
My sme vacsia spolocnost a vyzeralo by to vlezlo a bol by to minus.
u nas by si skoncila na vratnici
Ak inzerujúca spoločnosť túto možnosť označila sama, a máš to "na skok", odporučila by som odniesť ho osobne.
Lebo aj ty si utvoríš obraz, či vôbec máš záujem ísť do danej spoločnosti.
osobne bez terminu sa dostanes len na recepciu.takze posli postou.ale aj to sa mi teraz zda cudne,vacsinou sa teraz posielaju len mailom