Je hanba odísť z novej práce po 10 dňoch?

chodilasomdomov
19. aug 2022

Je hanba odísť z novej práce po 10 dňoch ? 🙂 Ako sa pozerá spoločnosť na takého človeka ?

haley7897
19. aug 2022

@chodilasomdomov prečo hanba? Od toho je predsa skúšobná doba. Nesadlo? Ak mám možnosť pohnem sa ďalej a nájdem inú prácu. Úplne normálne.

minesasubu
19. aug 2022

Ak nie je praca pre teba vhodna tak odid
Ja som odisla po 2 dnoch nebolo to co som ocakavala a kaslem na to co si mysli spolocnost , ved tam pracujes ty a nie ,,spolocnost,,

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
19. aug 2022

@chodilasomdomov máš zaplatené všetky účty? máš čo jesť, čo si obliecť? máš si z čoho hradiť zdravotnú starostlivosť? dokážeš uspokojiť svoje základné potreby? ak si zabezpečená, tak je úplne normálne, že z práce odídeš aj po dvoch dňoch, od toho je predsa skúšobná doba. Ale ak nie si zabezpečená a ty si sa rozhodla byť radšej nezamestnaná ako keby máš robiť niečo, čo ťa nebaví, tak na takýchto ľudí sa pozerám inak.

eerikusik
19. aug 2022

@chodilasomdomov je normálne odísť v skúšobnej dobe ak ti práca nesedí , pokiaľ to samozrejme nie je už desiata práca z ktorej odchádzaš po 10tich dňoch.....to už je potom niekde problém 🤷

bessie12
19. aug 2022

Zijem v zahranici a tu ludia odchadzaju uz po par hodinach alebo nepridu vobec 😀 takze nie je to hanba. Ak ti ta praca nesadla, tak ju radsej zmen.

ivkarel
19. aug 2022

Myslím, ze je fér aj voci zamestnávateľovi odísť co najskôr keď zistíš, ze ti praca nevyhovuje a chceš odísť. Aby aj on zbytočne nestrácal čas zaskolovanim a mohol hľadať nového človeka.

petko81
19. aug 2022

@chodilasomdomov môj muž odišiel po hodine a pol

tosaneda
19. aug 2022

@chodilasomdomov ..ja som odrobila jeden den a na druhy skoncila. To co mi povedali na pohovore a realita boli dve diametralne odlisne veci, tak som hned skoncila. Zhodli sme sa, ze sa nezhodneme nakoniec. Radsej "zist" z kratsej cesty..

luccija
19. aug 2022

@chodilasomdomov aka spolocnost?ked Ti to nevyhovuje chod prec oznam, ze vtedy a vtedy uz neprides.Ved na to je skusobna doba

miadi
19. aug 2022

Jedine ak mas dlhy a s 3detmi zijes u mami. Ak mas svoje byvanie a tvoje deti ( ak mas) nehladuju tak je to uplne ok.

yoxinka
19. aug 2022

@chodilasomdomov
Ja som z jednej odišla po dvoch dňoch 😂😂😂😂. Skoro sa išli potrhať, aby som ostala, ale teda, to sa fakt nedalo. Čo si myslí spoločnosť … aká spoločnosť? Do životopisu si takúto super skúsenosť neuvádzam a moja rodina a kamoši sa na tom dodnes smejú, iný sa to nemá kto dozvedieť.

jujala
19. aug 2022

@chodilasomdomov absolut nie, ved na to je skusobna doba. skusa zamestnavatel, skusa zamestnanec. ja som odisla po 2 tyzdnoch, kde som sa vyjadrila k neskutocnemu mnozstvu prace. a po mne prijali 2 osoby.

nnnuuunnn
19. aug 2022

Odišla som po jednom dni, a aj po mesiaci 😊 a ten jeden deň, som chcela odísť asi po hodine, ale nakoniec som zvládla jeden deň 😀

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veverickav
19. aug 2022

@miadi ale no... uz ju chuderku nechajme tak 😉 dost ma svojho trapenia

miadi
19. aug 2022

@veverickav bola tu v noci taka tema o muzovi co 7r nerobi ale stihli nejak neplanovane +2deti u jej mami urobit. . A pisala to “ kamoska “ nie ta osoba., len som si spomenula na ten pripad 😉 v takom pripade by ten rodic co nema kde zit ani co dat detom jest mal vydrzat aj kanale kopat kym nic lepsie nema .

sinusoida
19. aug 2022

@chodilasomdomov Vôbec nie, keď to tak cítiš, treba odísť. Preto je skúšobná doba.

kamatopo
19. aug 2022

@chodilasomdomov a kto by ťa mal akože odsudzovať? Veď tí ľudia ťa nepoznajú . Aj u nás sa menia ľudia a mne je to tak jedno. Neriešim to. Veď to nie je manželstvo🤣🤣🤣🤣

nelca0510
19. aug 2022

Nie je. U manžela v práci jeden oznamil asi po 2 hodinách,že ide na toaletu a už neprišiel. Zobral si veci a nebolo ho.

kris_tin257
19. aug 2022

Niekoľkokrát som sa stretla s tým s zamestnanec odišiel v deň kedy aj nastúpil 😀 takže 10 dní je ešte super

zemko99
19. aug 2022

@chodilasomdomov ja som z jednej prace odišla po 14.dňoch a tych 14.dni som sa fakt premahala, proste som to nedávala. Manzel tiez raz odisiel z jednej prace na 3.deň a to predtym pracoval 12 rokov v jednej praci. Podla mna normalka, proste ak ti nesadne, tak sa to neda síliť. Samozrejme, ak ako písu baby vyssie, nemas dlhy a nie si odkazana na financie, ale aj vtedy sa vzdy da najst niečo iné.

modrykonik33
19. aug 2022

Ja som v jeden slnečný deň odišla po 2 hodinách v callcentre😀

mandzula
20. aug 2022

Manzel odisiel po hodine a kazdemu je to u prdele. Ak fakt na tu pracu nie si odkazana, odid.

kinderzwillinge
20. aug 2022

@modrykonik33 Ako si to uhrala, co si im povedala ??

sonula
20. aug 2022

Z pohladu zamestnanca nie, ak ti nesadlo nieco z toho, jasne to odkomunikuj zamestnavatelovi a odid. Horsie by bolo odist nic nepovedat alebo sa tvarit ze je vsetko ok. Mali sme v praci chalana co prvy den na obed uz vedel ze nepride, nechal sa este cely den zaucat a na druhy den neprisiel. Takze hanba to nie je, len treba uprimne odkomunikovat.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaktusik007
20. aug 2022

kamoska sa tak raz vybrala na obed a uz sa nevratila 😀 doteraz sa na tom smejeme... z pozicie cloveka, ktory stale zauca novych, ti poviem ze som radsej ak mi povie dotycny co najskor ze ta praca pre neho nie je, ako ked mi to povie na konci skusobnej - my pracujeme aj vikendy a sviatky a teda nie je nic lepsie, ako ked ratas ze novy clovek konecne odrobi vikend a on ti da predtym vypoved :(