Ahojte 👋
Myslíte si že je dobrý nápad , kúpiť predajný automat na keksy bagety atď. ?
Poprípade čo všetko by som potreboval na jeho umiestnenie do obce ?
Ďakujem
@detrixboy už si sa tu raz pytal nie?
@detrixboy v obci nie, ale tam kde sa zdržuje a čaká veľa ľudí na stanici, v nemocnici
a zase ak je na blízku obchod tak možno skôr ľudia kúpia tam ako v automate, bagetu môžu aj ohriať a psychologicky v obchode sa to zdá čerstvejšie kde je pohyb ľudí, ako ktovie odkedy to tam leží v tom automate
@detrixboy Můžeš pokračovat tady, nepřijdeš tak o žádné rady a komentáře.. https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/automat-na-potraviny-do-obce/#post-88399368
A kam ho chces umiestnit? Do parku k lavickam?
V obci? Koľko predáš bagiet denne? 1-2?
Ja by som do toho nešla, neoplatí sa to, automat je taká ,,núdzovka,, keď si chcem kúpiť narýchlo nejakú vodu či keks deťom, keď nie je poblízku obchod --nemocnica, škola, úrad...No neviem si predstaviť, že by som si tam nakupovala tak často a v takom množstve ako v obchode 🤔
Nie..nie je to dobry napad. Zijem v meste s 20 000 obyvatelmi, mali sme tu 2 tieto automaty- oba umiestene strategicky - jeden v blizkosti 3 diskotek a druhy na hlavnej ulici, kde to v zije cez den aj v noci, oba su zavrete.
@danyelia @amelie2017 U nas v meste je takychto automatov asi 200 kusov. Su vsade a obsahuju vsetko co si vies predstavit. Od tych Prime cez cinske polievky a sladkosti, slanosti, dymky na fajcenie, tu synteticku travu, syrove nite, sponky do vlasov, vsetko a vkuse vidim ze tam niekto (decka) pchaju peniaze...
Automaty maju zmysel len v noci, ked je vsetko zavrete...dat za predrazene jedlo ci pitie xy eur a vedla je kusok lidl-kaufland-tesco s cerstvym pecivom tak proste ani nahodou... takze strategicky pri stanici, pri nejakom podniku ci kine... v ziadnej "obci" nemas taky rusny zivot, jedine ak ho postavis v diskoteke na toaletu a budes tam mat kondomy a cigarety... u nas jediny "dedinsky automat" ktory sa ujal su skutocne tie - kvety (pred kvetinarstvom, aj v noci vies vybrat kyticu), a potom tie na cerstve vajcia, mliekomaty, domace vyrobky kadejake vakuovo balene syry, domace klobasy, byva to na dvore farmy, vies si vybrat kedykolvek... ano drahe, ale lokalne... preto tam ludia idu...
U nás v práci to dosť ide lebo jednoducho ľudia sú zatvorení vo fabrike a majú chuť na niečo ale naozaj to nie je kde kúpiť. Ale takto kdesi pri obecnom úrade? No neviem. Ak je to nejaká veľká dedina viem si to predstaviť na nejakej zastávke možno pri škole.. že decká pôjdu zo školy a čosi si kúpia na cestu domov. Ale neviem si predstaviť že dospelý človek chodiaci iba autom si tam pôjde kúpiť horalku. Teda ja by som nešla. Kúpiť si hot dog ako zo slovnaftky to už hej! Často sú vypredané, sú mňamkové a sú po ceste.. ale takéto bežné pochutiny v dedine by ma asi nezaujali
Nie.
Podľa mňa vôbec nie ..