Sesternica si hlada pracu
Pyta sa ci je 1200 eur na mesiac dost, byva sama v byte.
🤦🏻♀️
Byt má na hypo je v nájme dostala ho, býva v Bratislave či v hornej marikovej? Má úvery na krku alebo financne niekoho ešte podporuje? 1200€ môže byť veľa ale aj sakra malo ...
@darinaslay záleží koľko má mesačné výdavky, ľahko si vie odpočítať či jej to bude stačiť na život
@kris_tin257 kosice, hypo,nie
@darinaslay keby som zila v KE a mala taky plat netto, tak ano. Stacilo by mi to a este by som aj usetrila mesacne nejaku tu sumu.
Tak asi vie ake ma vydavky ved hadam sa teraz nenarodila. Ak vie ratat tak to ma raz dva zratane. 1200€ na KE asi neni zle
ako dlho tam byva, ked nevie, ci jej to bude stacit, 1 den? nech chyti kalkulacku a rata
🙏
V čistom? Bohate. V hrubom? Dá sa
@darinaslay kde ide pracovat?
A este je otazne, za aku pracu si to "pyta" , nie vsade si moze povedat, kolko potrebuje
Takže sesternica nevie, koľko eur má mesačne výdavkov a my to máme vedieť? Svojim spôsobom môže byť rada, že ju vôbec niekto zamestná, ak si nevie spočítať ani to, aké mesačné náklady má.
Veď vie aké má teraz náklady.Strava, leasing?pôžičky?mobil?netto,brutto? Ťažko radiť niekomu druhému či si vari, stravuje sa donášku...
@darinaslay
@darinaslay sesternica je z pomocnej skoly?? 😄
na to, aká je blbá, je to veľmi dobrý plat.
V cistom krasa. Aj v Ba.
@darinaslay pri takej sume by som očakávala, že na danú pozíciu je potrebný určitý stupeň gramotnosti, čo človek, ktorý sa cez sesternicu pýta cudzích ľudí na ženskom fóre či mu postačuje na život určitá výška výplaty, nemôže spĺňať. Sesternici prajem nech jej to stačí, lebo takúto šancu bohvie či ešte niekedy dostane.
@darinaslay Akú odpoveď čakáš? Tu sú ľudia, ktorí povedia, že im stačí na stravu mesačne 200 a i takí, ktorí potrebujú 800 čisto na stravu.
Toto sú také otázky, že....
Mne samej by stačilo, ešte lepšie by mi stačilo 5000. Každý žije z toho, čo má.
@darinaslay čo by sme si počali bez koníka niektoré, že?
Rozmyslam, ze ktora z dvas dvoch je na tom horsie. Ci ona ktora sa to opytala teba a sama najlepsie vie ake ma vydavky alebo ty, ktora po jej otazke si to hned zavesila tu na konika a pytas sa uplnu blbost, bez konkretnych informacii.🤣😂 Keby islo o farbu vlasov, tak podla vtipov by to sedelo, ale nieee nechcem urazit zeny s touto farbou vlasov 😅 pivo😹🧘🏻♂️👩🏻🦯 Prepacte mi 🦦
Mne v čistom staci
@darinaslay určite sesternica😂
@brendaa ja moja pracujem uz 12 rokov ako zdravotna sestra.
Paneboze to fakt? Finančná gramotnost fakt chyba na školách. Chytí kalkulačku a ide 1200-hypo-energie-paušál-internet-drogéria-strava-poistky-cestovne a tak ďalej 🙈
@darinaslay ???? Vie počítať?
@darinaslay podla toho za aku pracu.
@darinaslay a vie sesternica počítať?
Namiesto ďalšej hodiny telesnej výchovy mali pridať matiku.
@darinaslay ved sama musi vediet, ci jej 1200€ bude stacit. My to mame odkial vediet??