Išli ste do biznisu s kamarátkou?

blue_eyes
13. feb 2014

Išli ste do biznisu/podnikania spolu so svojím kamarátom/kamarátkou a potom ste to oľutovali?

simca06022011
13. feb 2014

Ja osobne som nesla ale mam vela velmi blizkych ludi, ktorym sa to stalo.. mama zacala podnikat s velmi dobrou kamoskou v jednej kancelarii, dopadlo to velmi zle. Otec zacal biznis s dvomi spolocnikmi a detto... priatel otvoril pobocku v inom state so svojim "super kamosom" a nakoniec to dopadlo tak, ze on bol "sponzor" a kamarat si behal po dovolenkach... a biznis a peniaze nikde (tomuto sa dalo predist, lebo uz ked sme si bolli dohadovat podmienky som mu povedala, ze sa mi to nepaci.. uz len kvoli tomu, ze finance je v tom zainteresovany len on a pritom nebude mat o nicom prehlad). Uz viac spolu nikto z nich neprehovoril a veru nerozisli sa v dobrom...

meiwe
13. feb 2014

Moj priatel podnikal so svojou ex, ona sa ma fajn a on? Ma dlhy a furt nieco riesi s uradmi aj po 6rokoch od skoncenia podnikania.A ked bolo dobre tak ex chodila ze pani podnikatelka a ked sa zacalo srat tak dala ruky prec a odisla s milencom. Takze nie nesla.( pre upresnenie poznam ich obidvoch , nie len jeden pohlad)...

simca06022011
13. feb 2014

@meiwe no zase ja mam to iste doma, makam na priatelovu zivnost 9 rokov, rozbehla som s nim vsetko, pomahaa som mu vsemozne, samozrejme na zaciatku aj kapitalom nemalim.. a teraz mam z toho figu, vyhadzuje mi na oci ze ON ma zivi atd... nesla by som uz do partnerstva s NIKYM 🙂)

meiwe
13. feb 2014

@simca06022011 no je to vesele aj u teba... Ja len vidim ako ma ona beztarostny zivot vo svojich 33rokoch vecna studentka a on chudak sa stara o nas o svoju rodinu a ide sa predrat aby splatil dlhy po podnikani s nou. Ja by som podnikat nesla.

mimeil
13. feb 2014

@blue_eyes neodporucam spajat biznis s kamaratstvom. I ked zalezi aj o aky biznis sa jedna.

natalienka12
13. feb 2014

Treba sa učiť od skúsených...nikomu neveriť a spoliehať sa iba sám na seba!

blue_eyes
autor
13. feb 2014

Uz som ho spojila aj zrušila , výsledok - celé zlé.

atinkaa
13. aug 2022

Nie, vyskusane a nefunguje to. Tak ako mi to vraveli aj predtym 🙈

alickapusinka
2. feb 2024

Aj aj stará téma. Nikdy by som nešla podnikať s nikým. Len sama žiadnych spoločníkov nič. A ani najlepšou kamarátkou a ani s rodinou sestrou sesternicou bratrancom nie nikdy vždy len sama.