Išli by ste upratovať byt, aj keď bude majiteľ bytu doma?

anicka777777
Dnes o 10:30

Išli by ste upratovať byt aj keď bude majitel bytu doma keď budete upratovať Mam možnosť ze by som si tam mohla zobrať aj syna

silwii
Dnes o 10:37

jasne, ved a preco nie, pokial s tym majitel suhlasi a nema problem? uplne v pohode.

domka222
Dnes o 10:38

Však a nemáš presne určené, kedy máš upratovať? Ak áno a je tam zároveň aj majiteľ, tak zrejme by si ísť mala.

melanta
Dnes o 10:38

S majiteľom by som problém nemala. Dieťa by som ale do cudzej domácnosti nebrala ani náhodou, ak tam idem pracovať. Ako budeš pracovať na 100% dôsledne, ak budeš kontrolovať dieťa? Mne chodí upratovať pani a teda dieťa doniesť by som jej nedovolila. A upratuje vo väčšine prípadoch keď som doma, ja ju nesledujem, robí si svoje, ak máme obidve čas, tak keď skončí, urobím jej kafe a pokecáme pár minút. A mimo toho, ak im dieťa rozbije TV za 1000 eur, máš financie, aby si im škodu zaplatila?

anicka777777
autor
Dnes o 10:39

Dakujem tak idem do toho ja sa pýtam preto lebo kamoska my hovorila aby som nešla lebo je to chlap a co ak nám niečo spraví 😀

anicka777777
autor
Dnes o 10:41

@melanta súhlasil stým ,moj syn dokáže obsediet ma 5 rokov bude mať pri sebe knižku alebo inú hračku

melanta
Dnes o 11:07

@anicka777777 ak to majiteľovi nevadí, tak v pohode. Mne ako píšem by to vadilo, pretože neverím v prácu na 100%. Hoci ti dieťa vie obsedieť, nemať ho neustále na pozore v cudzom byte sa nedá.

rachel36a
Dnes o 11:15

@anicka777777 vždy som doma ja alebo muz ked nam prjdu upratovat...akurát, že nedovolim si nosit deti...raz som to jednej kamoške co nám umyvala okná dovolila a jej syn mi pokreslil gauč

anicka777777
autor
Dnes o 11:16

@melanta žiaľ aq my inak nedá keďže je to cez víkendy a nemám stráženie tiež by som najradšej diets nechala doma

anicka777777
autor
Dnes o 11:17

@rachel36a fuhaa tak to je jasne ja synovi nedám žiadne pastelky knižku alebo hračku s ktorou sa nedá nič poškodiť

guudy
Dnes o 11:28

K nam ked chodi upratovacka, tiez som doma. Cudzie dieta by aj mne vadilo. Ale na rozdiel od @melanta, kavu robim pri prichode a nie odchode😁. Upratovacka ju ma rada aj izbovej teploty, tak priebezne popija🤷🏼‍♀️

bubbinaa
Dnes o 11:32

@anicka777777 Nemyslím si, že by vám niečo urobil 😀 Ale z toho profesionálneho hľadiska sa to podľa mňa absolútne nehodí, ako je aj vyššie spomenuté, dieťa popri práci proste ťažko ustriehneš na 100%.

raffaella
Dnes o 11:41

@anicka777777 robila by som tak ako je nutné, t.j. keď nemáš inú možnosť a majiteľ súhlasí a vieš že sa môžeš spoľahnúť že to dieťa zvládne, tak by som dieťa so sebou zobrala.
Ja som dieťa vdovy, moja mama naozaj nemala nikoho kto by jej pomohol so strážením, tiež sme s ňou chodili do práce a čakali kým skončí pretože nás nemala kam odložiť a bola samoživiteľka. Moje deti by nemali žiadny problém počkať kým by som teoreticky niekde doupratovala ani v tom veku, my sme tak so sestrou tiež tak boli zvyknuté od mala na našu situáciu.
Držím palce, nech sa to všetko dá zariadiť.

anicka777777
autor
Dnes o 11:44

@raffaella ved toto inak sa nám nedá bud pôjdem aj snou alebo nebudem môcť ísť nikam a peniaze naozaj potrebujeme je to ťažké syn to vydrží je šikovný zvládne to iná možnosť není

rachel36a
Dnes o 12:30

@anicka777777 ani ona mu ju nedala...našiel...

sowhat
Dnes o 14:37

pokial tvoj outfit co nosis na upratovanie nevyzera takto, v klude chod aj ked tam bude majitel: