Išli by ste do takého podnikania?

16. máj 2023

Ahojte, chcem si urobiť živnosť na vedenie účtovníctva a eshop s oblečením. S tým, že pracujem ako účtovníčka v otcovej firme. Potrebujem sa pohnúť niekde ďalej, lebo časom chce otec firmu predať. Ale nechcem z firmy odísť kým sa nepredá. Mám ísť do toho, či vymyslieť niečo iné menej otrepané ako oblečenie? Robím si aj pedagogické minimum, mohla by som aj učiť na strednej škole. A účtovníctvo aj učenie ma bavia.

zmrzlinka2021
16. máj 2023

Vyber si v tom, co ta bude bavit a budes sa tomu venovat celym srdcom.
Ak oblecenie - čo s ním? Si kreativna? chces aj sama sit? Mat veci specialne v niecom? V com budes ina ako ine eshopy?

tiezjedna
16. máj 2023

šikovná účtovníčka je na nezaplatenie, na obchod s handrami by som sa vyprdla, tých je mrtě... K účtu pridaj dane a mzdy a máš vystarané👍

autor
16. máj 2023

@tiezjedna ešte aj takto som myslela, handry vypustiť ako píšeš a učiť na škole a zároveň robiť účtovníctvo. Samozrejme účtovníctvo myslím, všetko dane, mzdy..

salome123
16. máj 2023

vyucuj uctovnictvo.

luccija
16. máj 2023

Eshop nie, dobrá účtovníčka je vyvážená zlatom máš more možnosti plus si robíš pedadogiku možno Ta vietor zaveje inam.

gemerka17
16. máj 2023

Ake máš vlastne predstavy o plate a prípadnom zisku mimo uctovnej oblasti? Pretože kvalitných účtovníkov je málo a keď si nájdeš dobrého zamestnávateľa tak pomer práce a platu dokáže byť super + si vieš ešte účtovať doma svojich klientov ak si šikovná.

tiezjedna
16. máj 2023

Za mňa sa vyprdnúť aj na nejaké vyučovanie. Nie je nad to, keď je človek pánom svojho času a robí si na vlastný zadok. Ale to len tak na okraj také moje osobné vyjadrenie k téme😂

saraxyz
16. máj 2023

Eshop nie. Ostaň pri účtovníctve a môžeš vzdelávať

janulka1802
16. máj 2023

Eshop s oblečením určite nie je zlatá baňa, skôr naopak, hlavne kvôli obrovskej konkurencii. Dať sa na účtovníctvo je skvelá voľba. Skúsené účtovníčky sú veľmi žiadané.

koniarova
16. máj 2023

To vážne rozmýšľaš nad eshopom s handrami? 😅 Určite si účtovníčka?

lelelienka
16. máj 2023

Uctovnictvo myslim ze ta moze uzivit, eshop s oblecenim by som urcite pri dnesnej bohatej ponuke nezakladala. Iba ak by si dostala super mega napad a priniesla nieco absolutne nove, uzasne a nadchla ludi.

pinkgirl
16. máj 2023

Urob si to účtovníctvo, vybuduj si klientelu a budeš mať svoj kľud. Na eshop kašli, to sa neoplatí - iba ak by si ponúkala fakt niečo po čom je na trhu dopyt a budeš mať celoročne príjem.

oli18
16. máj 2023

Radsej sa dovzdelavaj a aj nadalej vzdelavaj v uctovnictve, na pedagigiku, aj eshop zabudni. Podnikat v uctovnictve je dnes zlata bana.

emka530
16. máj 2023

Keď už sme pri účtovníctve, potrebujem radu, môžme ss? ☺️

muchotrafka298
16. máj 2023

Eshopov s oblecenim je kvantum, kvalitnych, zavedenych s obrovskym sortimentom. Tuto nemozes konkurovat a otvorit si online sekac, to tiez nebudes mat odbyt (ked vezmes, ze musis platit priestory kde to budes mat uskaladnene, niekoho kto ti to bude balit a posielat a pod.), tak neviem, ci zarobis nieco vobec. Venuj sa uctovnictvu, na je zlata bana. Ak budes schopna uctovnicka, tak budes mat ponuk na vedenie uctovnictva habadej.

tinkavvv
16. máj 2023

A nemozes prebrat otcovu firmu?

janetinka27
16. máj 2023

Eshop nie, vela klientov ti oblecenie vrati v ramci zakonnej lehoty a nebude vzdy v 100% stave, ludia vedia byt svine, znicia a poslu ti to naspat,prerobis na tom.

autor
17. máj 2023

@koniarova eshop bol ako niečo pomimo - nedávam tomu nejakú šancu-vidím konkurenciu aj si uvedomujem čo to obnáša, (ale zas prečo si neripnúť, keď môžem) 😉 a áno som účtovníčka 10rokov

autor
17. máj 2023

@tinkavvv toľko peňazí nemám, aby som vyplatila ďalších dvoch spoločníkov 😉