Prosím vás nemáte niekto skúsenosti s írskym hrackarstvom duffytoyworld myslím s prácou pre nich skladanie hračiek pani ponúka prácu na dohodu alebo zmluvu ale chce doklady odfotené čoho sa bojím dakujem
Ukladat kopie osobnych dokladov je opravnena iba banka, vsetci ostatni si mozu overit totoznost len nahliadnitim do dokladov
@elisssia10 A ta pani pise z emailu @duffystoyworld.ie ? 🙂
@elisssia10 myslím si aj ja že to bude asi podvod no škoda potešila ma taká ponuka
Skladanie hračiek bol už pred 20 rokmi odrb.
@elisssia10 minule to riešila jedna pani na FB, bol to podvod
@elisssia10 No, emailova adresa bez domeny nie je mozna/spravna. Teda nejaky koniec to muselo mat. Aka to bola?
Tak ci tak ked pise z emailu ktory nie je od nich tak nie je to ich zamestnanec.
@lusa18 dobre dakujem
@hiro no ona písala ako súkromná osoba z FB že ich zamestnanec a dodala mail adresu z ktorej budem komunikovať s ľuďmi čo budú dovážať hračky ta adresa bola duffytoyworld@gmail.com s obrázkom hrackarstva v Írsku🙂 bude to podvod ako spomínala aj pani v komentári ďakujem za odpovede
@elisssia10 Aha, takze nie bez koncovky ale kompletne iny email... Je nemozne aby zamestnanec nejakej firmy pisal z gmailu 🙂 Akoze mozno nejaky zivnostnik co ma fakt hlbodo do vrecka a nema ani tych cca 90 centov mesacne (zo 10€ za rok) na svoju domenu z ktorej by komunikoval...
Ahojte, aj my sme sa dostali ku tejto ponuke, kontaktuje nás nejaká pani cez FB pod menom "Jana Soydere". Premyslené to majú dobre, ale tie osobné doklady je už priveľa.
Mňa takisto kontaktovala pod takým menom.
Dobrý večer. Mňa tiež kontaktovala pani Andrea Nemčekova ja som sa dala nabrať poslala som jej osobné údaje posledné čo napísala ze ma bude kontaktovať ak bude mať hotové papiere na dohodu už potom neodpísala.Neviem čo by som mala robit nahlásit to?
@monika1387 aj mňa dnes kontaktovala ešte že som si toto nasla a nič jej neposlala
@ivet1116 ani neposielam, je to PODVOD
* neposielaj
@elisssia10 neznamemu cloveku by som nikdy nefotila doklady