Iprieskum - vaše skúsenosti

stanka611
22. jún 2022

Ahojte chcela by som sa info ci vyplnate niektorá dotazníky na iprieskum. A ci su to neni nejaky podvodnici, ktorý sa z vas snazia vytiahnut len info, alebo nieco viac.

buberova
22. jún 2022

Odmeny mi normálne prišli.. ale majland na tom nezarobíš

selya
22. jún 2022

@stanka611 Odmeny chodia, no nie za každý dotazník na ktorý ťa pozvú aj reálne získaš body, stáva sa že nespĺnaš profil pre ktorý je dotazník vytvorený. Pre predstavu, tento rok som si už odmenu vybrala ( hodnota 20€) pri troche šťastia ju ešte tento rok zopakujem.

rawmamka
22. jún 2022

@stanka611 Podvodníci to nie sú, ale sú to veľmi nízke odmeny, tak akurát pár eur na zmrzlinu.

liz_lemon
22. jún 2022

@rawmamka oni nevyplacaju peniaze, davaju odmeny z katalogu

rawmamka
22. jún 2022

@liz_lemon To je v podstate jedno, odmena z katalógu má určite tiež svoju cenu v eurách. Prerátaj si, či ti tie drobné stoja za premrhaný čas.

buberova
22. jún 2022

@selya hej to ma vie dosť naštvať že za deň prídu 3 emaily a ani na jeden nespĺňam podmienky.. a pritom mám profil vyplnený takže by to mohli vyselektovať už skôr...

x_mery_x
22. jún 2022

Su v poriadku aj niekolko x dalsich na ktorych som :D

vitez
22. jún 2022

@stanka611 Ahoj ja ich vypĺňam..ako mi chodia na mail..no ako sa píše vyššie s bodmi je to tak..ja si vyberiem vždy ako odmenu poukážku do lidla v hodnote 10€..už ich mám 5ks ☺ čiže...moja rada
..oplatí sa- je ich tam viacero odmien..kto si čo vyberie