Vie mi niekto povedať ci je legálne keď firma robi inventúru počas lokdownu?určená je na 22.12 a bude tam vyše 100ludi.ja len chcem vedieť a nikde sa neviem dočítať ako je to podľa zákona
Veď do práce chodiť môžeš, len tam nemôžete mať zákazníkov.
Sú firmy, kde je naraz v práci v jednej budove aj oveľa viac ľudí ako 100. Je lockdown, nie je zakázaná práca. Dokonca aj v takých nemocniciach je naraz na jednej smene viac ako 100 pracovníkov. Čiže by nemali byť v práci?
Samozrejme, je to legálne. Si v práci, to nie je firemná párty ani Vianočný večierok. Inventúra sa robí takmer v každej firme na konci roka, takže úplne normálny postup.
@stanulienkat pokiaľ viem kto môže ma ostať doma.neviem ci inventura je dôvod.a keď sme v práci tak je náš menej na jednej zmene ale na inventure sme všetky zmeny.ale ďakujem za odpovede.chcela som len vedieť ci sa môže.ak môže je to OK
@76gabulka ak to povaha práce dovoľuje, má sa vykonávať home office. Predpokladám, že inventúru z domu spraviť nevieš, alebo sa ti len nechce ísť do práce??
@stanulienkat presne tak nechce sa mi do prace ddd
@76gabulka ano moze.
Inventura je okrem toho taka speci vec ze sa nariadi v klude aj na vikend, hocktory den, hociktory cas... u nas sa robila naposledy vela invenutra 5dni v kuse. V KUSE. isli sme sa domov fakt vyspať... a boli tam vsetci, ci ja ako uctovnik, tak pokladnicka aj skladnici :D
@76gabulka .