Inventúra v podniku počas locdown

76gabulka
3. dec 2021

Vie mi niekto povedať ci je legálne keď firma robi inventúru počas lokdownu?určená je na 22.12 a bude tam vyše 100ludi.ja len chcem vedieť a nikde sa neviem dočítať ako je to podľa zákona

miroslavaa31
3. dec 2021
stanulienkat
3. dec 2021

Veď do práce chodiť môžeš, len tam nemôžete mať zákazníkov.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
3. dec 2021

Sú firmy, kde je naraz v práci v jednej budove aj oveľa viac ľudí ako 100. Je lockdown, nie je zakázaná práca. Dokonca aj v takých nemocniciach je naraz na jednej smene viac ako 100 pracovníkov. Čiže by nemali byť v práci?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marryen
3. dec 2021

Samozrejme, je to legálne. Si v práci, to nie je firemná párty ani Vianočný večierok. Inventúra sa robí takmer v každej firme na konci roka, takže úplne normálny postup.

76gabulka
autor
3. dec 2021

@stanulienkat pokiaľ viem kto môže ma ostať doma.neviem ci inventura je dôvod.a keď sme v práci tak je náš menej na jednej zmene ale na inventure sme všetky zmeny.ale ďakujem za odpovede.chcela som len vedieť ci sa môže.ak môže je to OK

stanulienkat
3. dec 2021

@76gabulka ak to povaha práce dovoľuje, má sa vykonávať home office. Predpokladám, že inventúru z domu spraviť nevieš, alebo sa ti len nechce ísť do práce??

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea_ff
3. dec 2021

@viestta presne tak. Je to dane zakonom. Takze s tym sa nic neda robit.

76gabulka
autor
3. dec 2021

@stanulienkat presne tak nechce sa mi do prace ddd

simca06022011
3. dec 2021

@76gabulka ano moze.
Inventura je okrem toho taka speci vec ze sa nariadi v klude aj na vikend, hocktory den, hociktory cas... u nas sa robila naposledy vela invenutra 5dni v kuse. V KUSE. isli sme sa domov fakt vyspať... a boli tam vsetci, ci ja ako uctovnik, tak pokladnicka aj skladnici :D

mogaa
3. dec 2021

@76gabulka je to legálne...je to výkon zamestnania, nedá sa to urobiť HO a ani na diaľku....v každom jednom obchode sa po novom roku bude robiť inventúra(okrem potravín, tam sa robia priebežne)......a nemyslím že bude iná situácia po novom roku ako pred Vianocami😉