Ahojte brali by ste pracu casnicky tak ze sa striedate tyzdenne s kolegom a kazdy vikend si majitelka "prosi" inventúru z coho kolko bolo na sklade v bare z coho kolko sa predalo co kolko stalo(napr horalky su 15ks z toho ks stojí 0,60€ 15×0.60€=9€ toto zapisovat + ked sa z tych 15ks sa predalo aj to zvlast spocitat kolko..a kolko vyjde v eurach)plus takisto pivo(napr.capované neviem clovek akao zisti kolko "nacapval"ked to odmerat nevie) malinovky sladkosti chipsy z coho kolko je na sklade vonka na pulte kolko sa predalo..cena ako som uvadzala v priklade
A to všetko chce v piatok vecer po záverečnej
Hmmm ja som kedysi brigádovala v kine, toto sme robili každý deň po zatvorení bufetu a rozdiel čo chýbal doplácali 🤷 čo ja viem zvykla som si brala ako normal a bola rada že mám brigádu
@ckocka nie
Neuvažovala by som nad žiadnou prácou kde odo mňa požadujú výkon nad rámec platenej pracovnej doby. Pokial sa teda bavíme o zamestnaní pre "obyčajného človeka".
Keď som v hoteli kde sme predávali aj tovar tak sme ho rátali každý jeden deň. Robota tak na hodinu každý deň kým sa všetko spočítalo a zapísalo do tabuliek.
Vy to mate robiť po pracovnej dobe keď píšeš ze to nie je zaplatené ?
@janai1 ano po..ked este sme otvoreny..ani sa nedá počítať
Tak po pracovnej dobe či keď je ešte otvorené?To sú dve odlišné veci
@janai1 po pracovnej dobe
Vy ste otvorení po pracovnej dobe?
Zaplatí čas tým strávený?