Ahojte
nemáte z vás niekto predstavu , čo táto pracovná pozícia obnáša, aká je asi pracovná doba na tejto pozícii a plat?
Na internete je inzerát,ale nie je bližšie špecifikovaný.
Ak máte niekto nejaké info, napíšte mi ich prosím.
Ďakujem všetkým.
žeby vrátnik?
Asi niečo ako recepcia či vrátnica...
Plat musí byť zverejnený a pracovná doba je pravdepodobne podľa "otváracích hodín" školy - napríklad od siedmej (začiatok rannej družiny) do piatej (koniec družiny).
Najlepšie bude kontaktovať zadávateľa inzerátu. Môže tam byť aj evidencia dochádzky učiteľov, aj BOZP a spol...
Informator na vacsej skole vacsinou aj upratuje,aspon u nas. Plat zakladny pre nepedagogickych pracovnikov.
@ria36 tak pracovna doba, podla toho ako vidam vratnika na nasej skole, cca od 7.00-16.00, t.j. v case otvorenia skoly. Pusta navstevnikov, dohliada na okolie vstupnej brany, podava informacie navstevam. Nic narocne, ale treba si to odsediet/ odstat.
@hradnapani potrebujem dieťa vyzdvihovať zo škôlky, preto sa pýtam na prac dobu
@ria36 Tak na každej škole asi inak nie? Prečo sa pýtaš na koni na pracovnú dobu? U nás-menšia dedinská škola bol vrátnik len od 7mej do nejakej 13tej, potom sa jeden vchod zavrel a druhý ostal otvorený. Ale niekde môže byť aj do 17tej, to fakt záleží od riaditeľa ako dá pracovnú dobu.
Na takéto miesto prijmu skôr dôchodcu, ktorý nebude stále vymýšľať s OČR-kami
Na pracovnú dobu a aj plat by sa musel spýtať priamo v tej škole, lebo to môže byť na každej škole inak, inak v meste, inak v dedine, ale zvyknú to robiť mladší dôchodcovia.
@ria36 u nas mame taku poziciu, mame recpciu a tam recepčne...plat netuším a prac. doba cca. 7:30-16:00 (ale ak su napr. nejake akcie, ci dlhsie zrps, musi tma byt dlhšie, resp. sa striedaju s inou...)...zaleží od školy, ako to ma nastavene...
Podľa zákona musí byť plat uvedený, tak si tam napíš a požiadaj o info, pretože každá škola môže mať iné podmienky
@ria36 čo si ja pamätám ešte, tak na škole bol u nás informator vlastne vratnik/vratnicka.