ahojte, prosím vás, robí tu niektorá z Vás v Humane, vedela by mi poradiť akým systémom nabiehajú jednotlivé zľavy, kartičku kedy sú Nové kolekcie mám. Len by som chcela vedieť kedy nabiehajú 50% zľavy. Ďakujem veľmi pekne
Posielajú aj sms správy keď sú zľavy treba dať na danú predajňu telefóne číslo
Pridaj si ich na FB a budeš mať v príbehoch všetko zobrazené
tam nie su tie happy hours? je proste nejaka stastna hodinka a vtedy je vsetko napriklad za polovicu alebo daju dole trebars 30%, neviem presne ako to funguje, ale kamaratka tam pracovala nejaky cas a o tychto hodinkach mi vravela, no tak bolo u nas.
Je to v kazdom meste inak.
Humana má dva druhy predajní - jedna mení kolekciu každé dva týždne a druhá mení kolekciu každých päť týždňov. 50% zľavy bývajú v tých päťtýždňových predajniach. Prvý týždeň novej kolekcie je pevná, pôvodná cena, druhý týždeň prebiehajú šťastné hodinky a v treťom týždni je najskôr 30% a neskôr (v polovici týždňa) 50% zľava. Avšak najlepšie bude, ak navštíviš predajňu, ktorú máš najradšej/najbližšie a povieš im, že sa chceš zaregistrovať, aby ti prišla sms vždy, keď bude nová kolekcia, príp. zľavy.
Ďakujem vám všetkým za odpoveď, áno jedná sa o Humanu čo má každých 5 týždňov Novú kolekciu
v BB mame 2 humany a v kazdej to funguje inac