Hrá veľkú rolu oblečenie na pozície typu predavačka v obchode s oblečením ? Samozrejme keby idem na pozíciu manažérky, tak sa takúto blbosť nepýtam. Len ma hneď vzali na pohovor čo mi volali, a nemám zas toľko kúskov aby som ich očarila.
Určite ano, robila som pohovory do obchodu s oblečením a prvotný dojem a vkus boli veľmi dôležité
Oblečenie a úprava človeka vždy hrá rolu, lebo je to o prvom dojme. Aj na predavačku nemôžeš ísť s hlavou mastnou ako olejnička a v špinavom oblečení. Ak ide o normálny obchod, nie o Alize, slušné rifle a nejakú blúzku, tuniku, nič viac nepotrebuješ čo sa oblečenia týka.
Samozrejme, že neprídem jak šupák🤣len nemám žiadne elegantné puzdrové šaty ako na pozíciu riaditeľky ani lodičky. Dokonca si planujem dať tenisky z ich obchodu.
Jasne, je to uplne ok, na predavačku nepotrebuješ puzdrové šaty
Ideš na pohovor na predavačku. Tak načo riešiš, že nemáš šaty na riaditeľku. To mi príde dosť divné. To, že prídeš v teniskách ich značky je v poriadku.
Pokial sa neuchadzas o miesto predavacky v exkluzivnom butiku, mozes prist v comkolvek. Doslova.
Jedine, na co budu prihliadat je pekny uces, jemny make up a zladene oblecenie. Co konkretne budes mat na sebe je jedno, len nech to ladi... ocakavaju od predavacky "poradit" zakaznikom, teda musia mat urcity vlastny dobry vkus...takze podla typu oblecenia na predajni sa obliect - sportovo, elegantne, klasika kazdodenna..
Ja keby som robila pohovor s niekym,kto príde oblečený štýlom čo som mala to som dala a neladí to, krížom krážom zelena cervena fialová je to proste štýl mama ide na ihrisko tak nie,nevezmem ta.očakávam že budes vedet poradit zákazníkovi nakombinovať viac veci +doplnky aby si mi zarobila.ale čo poradis druhému,keď sama si nevies rady 💁♀️vždy sa niečo nájde,keď len čierne gate,biely top s biele tenisky..na značky sa nehľadí,skôr na celok lebo aj vec za 5 korún vie vyzerať v outfite dobre ak je pekne zladená.v dnešnej dobe vládne minimalizmus a nie veľké tucne loga cez celé cecky.skús sa týmto riadiť.
A samozrejme ako hovorí
@anjelicek26 hygiena,čisté vlasy,upravené nechty,jemný makeup
Tak ja som bola a mala som oblečené čierne rifle a sivé tričko... A zobrali ma.