Hotelová akadémia - uplatnenie

4. feb 2023

Ahojte, kde ste sa uplatnili s odborom Hotelová akadémia? Nemám VŠ.
Ďakujem

oli18
4. feb 2023

Hotelová akadémia nie je odbor, ale stredná škola. Máš ju, či chceš na ňu ísť?

autor
4. feb 2023

@oli18 my sme ju mali ako študijný odbor na SOŠ.
Som na MD, preto ma zaujíma kde sa uplatnili iné baby.

petamich
4. feb 2023

ja mam Hotelovu akademiu ako klasicku strednu skolu a roky som robila v roznych bankach a teraz som uz roky v IT firme

oli18
4. feb 2023

Najlepsie bude, ak budes hladat uplatnenie vo svojom odbore, tam budes splnat poziadavku na vzdelanie. Ty sama vies, co si sa tam ucila a naucila, co by ta bavilo. Ak ta vystudovany odbor nebavi, hladaj inu pracu, ktora vy ta naplnala.

slavomira236
5. feb 2023

Ja mam hotelovku odbor hotelovy msnazment 5rocnu ...lutujem ze som tam isla

mateson
5. feb 2023

Napríklad vedúca školskej jedálne.Tam to požadované vzdelanie

simi82
9. nov 2023

ahoj ja mam hotelovu, ja som po skole odisla do zahraničia , robila som na recepcii, casnicku, veducu casnicku, v kuchyni...presla som si vsetkym, aj riady som umyvala.. mam nemcinu , ktoru si robim momentalne na uroven C1 a anglictinu. Potom sa mi narodilo dieta , teraz po pauze idem externe na VS bud manazment alebo personalistika. Napr. robit manazerku alebo HR v hoteli podla mna velmi zaujimave. Zalezi aj to co ta bavi, mna toto vzdy bavilo. Rada pracujem s ludmi, ale chcem este nieco viac, preto ta skola. Inak som pracovala aj na zakaznickej podpore, alebo v bufete , klasicka administrativna nespecializovana praca...v zahranici len v oblasti hotelierstva