Ahojte dievčatá, poradite mi niektorá pracu na doma, kariéra, aj profesia je denno denne prelustrovana, zatiaľ nič nenachádzam, neviem kde ešte hľadať, mam SŠ, ovladam prácu s PC, nemecký jazyk, Excel, Word, časovo sa viem prispôsobiť najlepšie práca cez tyzden, som z okresu BN
Ten nemecký jazyk je fajn na pozíciu klientskeho pracovníka. V podstate ty nemusíš vyvolávať ľuďom, ale oni tebe ak majú nejaké otázky/problém
Úprimne, kamarátka robila 3 roky takú prácu z domu kde prepajala hovory. Potrebovala na to len cudzí jazyk. Každopádne mala.rozne zmeny, aj cez deň aj večer, dokonca v noci. Na to aká to bola práca to bolo ohodnotené dobre, ale musis si proste odsedieť celých tých 8 hodín pri PC v tichej miestnosti, nemôžeš mimo prestávky odbehnúť. Za tie roky sa nikam neposunula, v týchto prácach nie je veľký kariérny či platový rast. Nakoniec prácu zmenila a chodí niektoré dni aj do kancelárie, hovorí že to mala spraviť už dávno ...
tak vies, tebe sa moze zdat, ze toho ponukas dost, ale to su vsetko take veci, co v podstate vie ponuknut kazdy uchadzac o zamestnanie.
@stvura v UNIQUE nikto nema 100percent HO. teta tam robi 10r, tyzden chodia do office, tyzden doma, striedaju sa skupiny
Ahoj,ak mas dobru nemcinu a chces pracu z domu, tak sa da v T-cku /Deutsche Telekom
u nas velmi casto hladame na nove pozicie ludi s nemcinou,konkretne ja som na finance, ale pracujem z domu, niekedy office, ale to je na tebe, kludne sa ozvi ak by si chcela vediet viac 😉
@stvura ja netvrdim, ze take firmy nie su - moja vlastna ma vidi tak 4x do roka. len teda ze uniqa ten 100% neponuka 🙂 ale priblizne ten 50% tny 🙂
Johnson controls ma v podstate stale 100% HO, samozrejme okrem recepcie a tusim niektore HR pozicie kde treba preberat postu, podpisane papiere atd. 1 den v mesiace sa treba prist pipnut. Velmi podobne to ma aj Deutsche telekom (v BA urcite), aj ked je to samozrejme verejne tajomstvo, moze byt ze official verzia bude prezentovany hybrid na pohovore, no realita je taka, ze kvanta ludi za relativne slabe platy by im dali hromadne vypovede, vacsina su zo stredneho/vychodneho slovenska a v Ba zamestnancov za tie peniaze tazko zozenu… hlavne, ak by ich museli zhanat vsetkych naraz
Telefonistka.
Ziadne specialne programy?