Ahojte, zaujíma ma či niekto z vás pracuje výlučne na HO, formou že zamestnávateľa máte ďaleko od domova. Pýtam sa, lebo nejaký čas to vyzeralo nádejne že takto budeme vedieť pracovať a uplatniť sa aj my z opačnej strany republiky, no všetko sa zas vrátilo do starých koľají a zamestnávateľ uprednostňuje prácu v kancli.
Momentálne pracujem ako klientsky poradca, práca ktorá sa za normálnych okolností nerobí online. Ale chcela by som niečo viac. Som šikovná, rada a rýchlo sa učím, som flexibilná, viem prípadne vycestovať aj na služobku. Lenže takmer všetko je v BA. Zamestnania ktoré sa dajú 100% robiť z domu ale proste musíš byť BA a okolie.
Už som z toho demotivovaná lebo sa vzdelávam navyše a načo? Aby som bola “za priehradkou”.
Čo sa týka pracovných ponúk v mojom meste, tu doslova nič nie je. Toto čo robím je ozaj luxusný job za luxusné prachy. Všetko ostatné je už len horšie. Profesiu pozerám denne. Už tam idem automaticky ako na FB či insta 😅.
Inšpirujte ma prosím 🙏
Generali, KC, mozes robit len z domu
Skús poslať životopis na firmu tmf-group
urcite pozri korporaty, mnohe stale tahaju HO, mnohe sa ani nevratia do kancelarii a ked tak len 1x tyzdenne (to sa da zvladnut)....
osobne zalozit profil na linkedin a hladat "remote work"
Korporat - a ak chces standard teleworking, tak IT. Alebo globalna rola. V tom pripade ale musis pocitat s rozbitym dnom. Standard teleworking mam od r 2018. Zamestnavatela som od vtedy menila, teleworking ostava.
Ja takto pracujem, som vyše 150 km
od Ba a mám kolegyňu aj z Košic
Hovoríš nejaký cudzi jazyk?
Tiež tak pracujem. Vďaka robote sa môžem presúvať
kam chcem, aktuálne som 250km od pracoviska 😃 ale fakt som päť rokov na sebe makala aby som pri pohovore mohla povedať: pracujem len remote, som odborník, toto a toto vám ponúkam, s týmto viem pomôcť, chcete ma nechcete ma, dovidenia. Firma, ktorú som si nakoniec vybrala sídli v BA.
@radulienka95 mozem sa opýtať v akej firme robíš? A okrem jazyka ešte niečo vyžadujú😊
@radulienka95 Dorozumiem sa anglicky. Nie je to este take ako by som chcela ale mavam lekcie kazdy tyzden.
Ďakujem baby za vaše rady. Už viem že sa to dá, akým smerom sa uberať a kam zamerať svoju energiu.
...manzel tak pracuje, zahranicna firma, takze plat aj pridavky mame z ineho statu, a robi z domu z SK, ani 2000 km nie je ziaden problem.
Mám podobný "problém"
Hladaj pod pojmom remote work.
amazon administrativa v ba takto zamestnava. bez problemov trvaly HO, polka oddelenia z NR a dalej. kamoska mi tam robi stvrty rok a je to tiez taky moj plan b. ona robi katalogizaciu produktov v ich databaze
@missviolet ahoj, prosím ťa, kľudne do ip, je v Amazone spokojná?
@wiqi je, preto je tam styri roky a je to moj plan B ;D
Popozeraj korporaty.