Hľadanie práce

klaudi555
13. máj 2023

Ahojte zienky, prosim poradte, co robit. Mam stabilnu pracu v korporate, platovo by to mohlo byt lepsie ale nesedia mi tam ludia a chcela by som skusit aj nieco ine, rada by som vyskusala statnu spravu ale som otvorena viacerym moznostiam. Trapim sa lebo sa mi nedari, na pohovoroch ma odmietaju, neprecenujem ani nepodcenujem sa ale stale mi povedia ze som skoncila druha a ze sa rozhodovali medzi mnou a niekym inym a bolo to tesne. Najviac ma trapi, ze nemam podporu ani doma ani v priateloch, viem ze niektori sa napr do zamestnania dostali po znamosti a napriek tomu mi viacero z nich povedalo, ze sa asi malo snazim ked sa mi nedari zmenit pracu. Vobec neviem kde je problem, lebo pracu vykonavam dobre, aj vzdelanie mam dobre a mozno naivme verim ze nie vsade sa da dostat po znamosti

barborachors
13. máj 2023

@klaudi555 Určite by som nemenila, len kvoli tomu, že mi nesedia ludia. Co to znamená, že nesedia? Mobing, bosing, ci len nemas s kym chodit na obed? V druhej robote to moze byt iks krat horsie a nemas vobec istotu, ci sa tam dobre zapises plus aj kolektív moze byt este horší. Bud rada za stabilný job, aj ked ja robim z domu a uz by som nemenila.

luccija
13. máj 2023

@klaudi555 nepočúvaj kritiku kamarátov
Asi na zahodenie nie si, keď na pohovory chodíš a skoncis na druhom mieste.Aj, keď veľa ľudí na štátnu a verejnú správu nadáva na jedno miesto sa hlási veľmi veľa ľudí.Skusaj...nic iné Ti nezostáva.

mane01
13. máj 2023

@klaudi555 Urcite sa vsade neberu ludia po znamosti. Ja mam uz nejaku tu pracovnu historiu za sebou, ale ani raz som sa nikam nedostala po znamosti. A ani by som nechcela. Potom niekomu ‘lizat zadok’ s prepacenim, ze ma laskavo niekam dostal… na druhej strane, preco chces ist do statnej spravy? Poznam par ludi, co robi alebo robilo na uradnickych poziciach… a podla ich rozpravania, mne to ako prostredie so zdravym kolektivom nepripadalo. Skor taky socik este stale… kto je s kym, proti komu… koho kto tam dostal… ja som zas toho nazoru, ze ked si nespokojna v praci, treba ju zmenit. V praci travime privela casu na to, aby sme sa v bej trapili.. podla mna si mala len smolu. Nevzdavaj to a urcite sa nieco najde… nieco, co ta zasa niekam posunie.

mamina7070
13. máj 2023

skor je to na odporucanie aspon teda statna a verejna sprava ale su pozicie kde sa rozhoduje a zaklade konkurzu
teraz je velmi otazne ci vude stop stav na prijimanie novych ludi caka sa na novu vladu

klaudi555
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anna393
26. nov 2023

@klaudi555 ahoj ak by si mala zaujem pracovať z domu nechaj mi spravu rada ri poradim 😊