Hľadám si prácu v laboratóriu v Trenč./Trnavs. kraji.

klaudii
22. mar 2020

Dobrý deň prajem žienky. Napadlo mi, že skúsim napísať sem, a skúsim šťastie, že tu pomoc nájdem. Neviem, či to sem patrí, ak nie, zmažem to. Mám 20 rokov a vyštudovanú školu s maturitou v odbore kontrolór potravín. Chcem sa spýtať, či niektorá z vás pracuje v laboratóriu ( v chemickom, mikrobiologickom, potravinárskom). Chcela by som pracovať v labáku, keďže som maximálne nespokojná s prácou vo fabrike. Tak som sa rozhodla, že chcem pokračovať v tom, v čo som sa vyučila. Prácu hľadám hlavne v Trenčianskom kraji, možno aj v Trnavskom, podľa diaľky dochádzania.
Neviete náhodou niektorá z vás o niečom, alebo nepočuli ste, že niekde berú do labáku? Ak máte nejaké nápady sem s nimi. Ďakujem. 🙂

uuuskooo
23. mar 2020

Na prácu v labaku bude ale isto potrebna VS, nie len maturita, nie?

basullinka
23. mar 2020

@klaudii no ja mam vystudovanu kontrolu potravin na VS a vsetci sme sa dostali skor do kanclu ako manazer kvality potravin, problem dostat sa do labaku je dost velky. Zalostne malo labakov na SR, miesta su poobsadzovane, dostat sa tam je dost o stasti. Takze pochybujem, ze so strednou ta tam vezmu, jedine na pomocne prace.

klaudii
autor
23. mar 2020

@uuuskooo praxovala som v prevádzkach, kde pracovali baby aj bez VŠ. Bohužiaľ, je to ďaleko.

klaudii
autor
23. mar 2020

@basullinka pre toto sa pytam, pretoze nam toto hovorili, ze kde sa mame moznost uplatnit

sspeed_cs
23. mar 2020

Da sa tam dostat celkom jednoducho ale len s vysokoskolskym vzdelanim. takze odporucam skusit stastie touto cestou pokial je to mozne. Prave na VS byvaju vypisane projekty a prace pre studentov v labakoch. ale podmienka je vzdy vzdelanie. Tato praca vyzaduje napriklad aj spracovavanie dat, casto si to clovek musi sam programovat kody na to aby vykreslil zrozumitelne grafy, spracoval data atd atd.

cacianka
23. mar 2020

Urob si profil na www.profesia alebo ISTP zatial stacu pozriet ci niečo maju a ake mas moznosti

danajahotkova
23. mar 2020

Na to aby si sa dostala bez VŠ do labáku, tak myslím, že väčšinou je to o šťastí. Kamoška sa tak dostala, ale ona tiež povie, že to bolo ako slepé kura k zrnu a je za to nesmierne vďačná, lebo dnes by si toľko ľudí na to miesto robilo zálusk. Povedala, že si ho nedá.

merkelica
23. mar 2020

@uuuskooo nie, laboranti maju napriklad sou