Prosím hľadám si prácu na doma aspoň na 2 až 3 hod. Som na materskej a chcem si trosku privyrobiť. Ak o niečom viete napíšte mi prosím. Ale nie žiaden predaj a kozmetika. Ďakujem
Ja tiež hľadám takú prácu ale mam pocit že je to nemožné :/
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/poradte-manualnu-pracu-na-doma/ táto téma je tu veľmi často...
@buberova téma je tu ozaj často, ale odkaz si dala dobre starý 😂
@lele97 treba písať, čo vieš alebo akú máš školu, lebo inak je to ozaj len výkrik do tmy a hlavne to vyzerá, že vlastne ani nič nevieš a chceš len lepenie obálok alebo skladanie reklamných pier. Zopár báb tu viackrát písalo, že ponúkajú prácu na doma, ale musíš mať tomu primerané zručnosti/vzdelanie.
@lele97 aj ja som hľadala prácu na doma popri materskej a našla som to najlepšie čo môže byť. Za rok ide malý do školky a do normálne roboty sa veru nechystám vďaka tomuto, lebo si zarobíš oveľa viacej ako 500 - 1000 eur, záleží len na tom, čo chceš a aké máš ciele. Napriek tomu, že mám vyštudovaný obor, tak v súčasnej situácii by som hľadala veľmi ťažko, kedže v našom meste vyhazujú len za neočkovanosť alebo v skúšobnej dobe - a to vieme ako by to bolo keby bol malý v škôlke a chytil by nejakú pliagu. 🙂 Ak chceš vedieť viacej tak mi napíš
@katerinasuk uz som sa bál, že tu žiadna mlm predajkyna neponúkne super prácu, kde ale viac prezradí v ip...
@stary_ujco táto práca nie je MLM o predaji tovarov, kozmetiky a podobne.
@katerinasuk Ja chcem vediet viac o co ide.
@katerinasuk ale je to nejaká sprostosť a hľadáš do svojej pyramídy ženy čo budú zháňať klientov. Niekde nezarobia len tak toľké peniaze. A ešte keď píšeš IP,dúfam,že ti tu ženy na to nenaletia.
@katerinasuk ved ked to nie je mlm o predaji kozmetiky, tak napíš rovno o co ide... Ibazeby to bolo mlm o predaji poistiek?
@katerinasuk aj ja som zvedavá na bližšie info. Lebo už je FB nudný, aký je preplnený babami, čo hľadajú ďalšie baby do svojich tímov a budú zarábať peniaze snov za hodinku roboty doobeda a hodinku poobede. A aj to verejne napíše len asi štvrtina z nich
@spadnutaslivka @stary_ujco jedná sa o binárny systém, nie žiadna pyramída. Som mamička na materskej a taktiež ma predaj tovarov neláka. Potrebovala som istotu zárobku a tu ho mám. Stačí správa alebo telefonát, kde vám povieme viacej. V našom tíme sú muži aj ženy a nejedná sa o predaj poistiek 🙂
@katerinasuk halooo inzerat ma obsahovat popis prace a mzdu. Navyse tuna je take nieco zakazane.
@katerinasuk a prečo to nenapíšeš verejne?
@nelca0510 dobrý deň, nejedná sa o pyramídu. Kľudne si môžeme aj zavolať alebo napísať. V dnešnej dobe je taktmer nemožné nájsť robotu ak online či offline, je len na každom jednom, čo chce robiť a či mu stačí pozícia v ktorej sa momentálne nachádza. Ďakujem🙂
@ofzuza čítala som pravidla modrého koníka a nie je tam napísané, že nemôžem poskytovať príležitosť na prácu z domu, ktorá sa nesmeruje na sieťový marketing 🙂
@katerinasuk no tak si k tomu pozri aj zakon, co ma ta ponuka obsahovat 😉
@katerinasuk a inak asi si citala zle, lebo nemozes inzerovat na fore.
Hahaha, my nie sme pyramida. My sme binarny systém...
Cize čo, binarne mlm, alebo nejake priblble klikacky. Nebodaj investicne poradenstvo?
no chcela som teda, aby mi napísala správu, ale údajne už nemá profil na MK. tak asi som sa až tak nemýlila 😅
Doučovanie, prekladatelstvo, IT, Hand made.
Inak baby ak nič z tohto neviete, tak práca na doma neexistuje. Ti, čo pracujú z domu mávajú home office, to znamená majú normálnu prácu, ktorú občas vedia spraviť z domu.
Potom tu máme vymyslené práce ako skladanie pier, obálok, balenie rušok, čo sú vždy podvody.
MLM,poistky a najnovšie investovanie z domu sú tak isto nezmysli. Už by sme boli všetci boháči bez toho, aby sme mali pracovnú dobu a museli cestovať. 😉
@spadnutaslivka Poslala mi toto, cize jasny odrb, tak ako kazde ine MLM, navyse firma ma dlhy na zdravotke, socialke a stat ma voci nej dalsiu pohladavku:
Dobrý deň,
Jedná sa o spoločnosť Be, ktorá sa zameriva na tri spôsoby výdelku. Prvý je cestovanie, kde si zarábete prostredníctvom toho, že dávate zľavy zákazníkom a vy z toho máte určité percenta. Druhý spôsob je kopírovanie aplikácií, a tretí je networking, kedy sa snažíte do spoločnosti priviesť osoby. Spoločnosť je založená v tomto prípade na binárnom systéme, ktorý umožňuje spoločný rast členov v tímu. Pre lepšie pochopenie robíme na nezávazné prezentácie, kde bysme vám povedali čo najbližšie informácie a predstavili firmu. Ak máte záujem môžete si ma pridať na facebooku: Katka Sukupová a tam bysme si napísali viacej poprípade.
Krásny deň prajem, Katka.
@nafka0483 naaahodou, na fasbuku ma skoro 1000 followers. To už chce iný level vypisovania. Možno si pri prekonaní méty 1000 uz aj upravi slovencinu v tom strojovom preklade informacii o zárobku.
Len premýšľam, ci ma niekto s vysokou školou tak blbé myslenie, ze tomu podnikaniu aj naozaj verí. Alebo to celé prekukla a vyuziva tie menej duševne obdarene na obohacovanie...
@stary_ujco Aj mna toto fascinuje, ze ci su tie zeny ozaj take hlupe, ze tomu veria, alebo im na tych skoleniach takto vymyju mozog? Alebo su si vedome a o co ide a aj tak maju hrosiu kozu a vedome sa snazia odrbat ine naivky?
@nikyball ja viem, preto som bola zvedavá, čo napíše. Inak tie skladania nie sú vždy podvod, ale také sa isto nehľadajú/neponúkajú cez internet. Poznám osobne jednu, čo fakt tak robí. Inak áno, najviac ma udivuje najnovšie to investovanie. Ako sorry, ale tí náborári by sa tiež mohli zamyslieť, koho na investovanie lanária. Človek pomaly nemá čo do huby, ale určite bude investovať 😂
@lele97 ja vyplnim dotazniky za registraciu dostanete hned 160 bodov od 500 mozete vybrat peniaze 500bodov=5€ nie je to vela ale nieco . Dam vam link ked chcete
Odraz sa od toho co vies