Hľadám si overenú prácu na doma.

gabca10
25. aug 2019

Dobrý deň chcem sa vás len spýtať 🙂 poznáte nejakú overenú prácu na domu? Nie predaj kozmetiky ani žiadny ten MLM biznis 🙂

candii
25. aug 2019

Veru nie. Pokiaľ nie si nejaká účtovníčka, že vieš pracovať z domu alebo vieš piecť torty alebo inú handmade činnosť. Ináč nič také nie je na čom by sa dalo naozaj reálne si prilepšiť ..

jatva
25. aug 2019

@candii je dost prac, ktore idu robit z domu. Len musi clovek nieco vediet. Mna pekne zivi podpora pre jeden erp system.

michelle567
25. aug 2019

Ja som tiež nechcela predávať kozmetiku a robím to treti mesiac 🤣 nič iné nie je

annlia
25. aug 2019

Ja pracujem s Avonom a pekne si privyrobím... nie je to samozrejme 200-300e mesacne😀

evittam
25. aug 2019

@michelle567 To nie je pravda. Ale ako pise
@jatva Najskôr musis aj niečo vediet a nielen otravovat ľudí kozmetikou.😁😉

evittam
25. aug 2019

@gabca10 Ano poznam. Co ovladas? Co ponukas ty-myslim vzdelanie, skúsenosti, možnosti...Ak nic z toho co sa da robiť ako homeoffice tak jedine agent s teplou vodou, mlm, kozmetika,...

candii
25. aug 2019

@jatva tak musí mať aj nejaké vzdelanie, popripade prax, myslím, že by toto taká predavačka alebo čašníčka robiť nemohla.

lucinka1988
25. aug 2019

@gabca10 ako je spomenuté vyssie, závisí, čo vies ponúknuť a na to sa potom da orientovať.. Charakter samotnej prace z domu si vo väčšine prípadov vyzaduje prácu s vedomosťami( pokial nechceš robiť handmade), väčšinou ide o odborne znalosti..Pokial to povaha tvojej predošlej prace dovoľuje, skus sa obrátiť na pôvodného zamestnavatela. Ja pracujem pre pôvodného od nástupu na MD a som veľmi spokojná. Ide ale o špecifickú odbornú prácu, ktorá sa da robiť aj na diaľku..

jatva
25. aug 2019

@candii preto pisem, ze treba nieco vediet a potom sa da hladat.

gabca10
autor
25. aug 2019

Práveže vzdelanie nemám vôbec na nejaké účtovníctvo :/ to je najhoršie som vyučený brúsička ozdobneho skla :/

dopolbokaodrata
25. aug 2019

@gabca10 fiha, ale ved to je podľa mňa super také niečo vedieť, či na to potrebuješ nejakú väčšiu techniku, keby si to robila z domu?

gabca10
autor
25. aug 2019

@dopolbokaodrata áno áno je na to treba stroj s trvalým veľkým prítokom vody brúsne kotúče a tak :/

jatva
26. aug 2019

@gabca10 a ucili ste sa aj robit navrhy? Mozno by si si mohla dorobit kurz na graficky program a robit grafiku...

dopolbokaodrata
26. aug 2019

@gabca10 áno presne ako vraví @jatva buď grafika, poznám aj jednu babu co sa to naučila sama, lebo ju bavilo kresliť a kreslí ozaj nenormálne, pilovala to a ilustrovala už aj detskú knihu. Ale myslím že keď si sa dokázala toto vyučiť, nejakú zručnosť manuálnu máš a keď tak aj v menšom by si niečo s tým mohla vymyslieť. Trochu pogoogli a nejaká diera na trhu v tejto oblasti sa nájde, torty už pečie každý. ☺️

maminuska
26. aug 2019

Baby preboha , už prosím prestaňte navrhovať účtovníctvo ako fasa robotu z domu pomaly hocikomu a hocikde. Potom to aj tak s tým účtovníctvom vyzerá , o daňových priznaniach a iných daňových povinnostiach ani nehovorím . Neviem čo po materskej .... hurá , idem robiť účtovníctvo , neviem čo popri materskej hurá idem robiť účtovníctvo lebo to robí aj Janka , Danka , Terka a Amálka a potom to dostane na stôl človek ktorý sa naozaj s tým dlhé roky zaoberá a ide odpadnúť nad odvahou mnohých z vás.

stela01
26. aug 2019

Čo kolvek sa dá , koláčiky , vyšívať , strážiť deti záleží kde v ktorej lokalite bývaš čo Vám tam treba chyba .
A nedá sa ti vybehnúť na 2,3 Hod - nakupovanie , upratovanie ....

daisy_mon
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dopolbokaodrata
26. aug 2019

@maminuska písali, že "pokiaľ nie si účtovníčka", teda ja som to pochopila tak, že je to alternatíva, keď má na to vzdelanie aby to robila z domu. Nikto jej tu nenavrhoval, nech to robí, keď na to nemá.

maminuska
26. aug 2019

@dopolbokaodrata ale ja nereagujem len na toto , tu sa pravidelne opakuje... práca na doma, však chod na nejaký kurz a rob účtovníctvo , máš ekonomickú strednú ( prax nula ) rob účtovníctvo , kúp si knihu o účtovníctve a začni robiť účtovníctvo .
Ak nie si účtovníčka ...to je tak široký pojem ..fakturantka , žena čo účtuje vstupné fa , ... to nestačí aby niekto robil účtovníctvo len tak z domu . Kvalitná účtovníčka si neprivyrába, tá sa tým živí či už v pracovnom pomere alebo ako FO.
Ja hovorím z vlastnej skúsenosti ked si mnohé privyrábajú akože účtovníctvom , lebo to sa ani nedá nazvat že účtovníctvo , ale nahádzanie dokladov do nejakej demo verzie najlacnejšieho programu, potom to do mojej kancelárie donesie nešťastný podnikateľ a moje baby to rekonštruujú .

dopolbokaodrata
26. aug 2019

@maminuska áno, to máš pravdu..

1radula1
27. aug 2019

Podľa mňa je dnes už viacero možností, stačí vedieť šiť, prípadne háčkovať, štrikovať, alebo niečo podobné. Kamoška pečie torty. Druhá robí detské hniezdočka a mantinely a také veci a tretia robí pre deti hračky 🙂

baskarepkova
16. sep 2019

ved pocuj kedz mas vyucene to brusenie skla, tak urcite si kreativny typ a vies tvorit pekne veci, ved skus nejaky kurz napriklad grafika, tam treba byt kreativny, mat zmysel pre detail , myslim si, zeby sa ti to hodilo, skus kurz https://www.learn2code.sk/kurzy/online/dizajn alebo sa opytaj niekoho, kto s tym pracuje, aby ti pomohol s adobe PS alebo tak, mam kamosku a celkom dobre zaraba, robi z domu, jepani svojho casu. sice ma sem tam vela prace ale zaraba velmi dobre.

ajja1
17. sep 2019

Skus vyplnanie dotaznikov za odmenu https://tipy-ako-usetrit.webnode.sk/zarabajte-n...

krepes
2. júl 2021

Ja som tiež dlho hľadala, ale buď samé poplatky alebo také práce čo by mi nevyhovovali. Predaj kozmetiky, otravovanim ľudí, zdieľanie niečoho na svoj Facebook. No našla som niečo čo mi vyhovuje a veľmi pekne si prilepšujem k rodičáku.

janetulka
22. sep 2021

@gabca10 Dobrý večer prajem prečo nie mlm, viete o tej možnosti zárobku niečo?

ondrejkoslavka
6. feb 2022

@krepes prosím ťa ešte máš tu prácu stále

sylwerka
15. apr 2022

@krepes a co takeho si nasla?prezradis? 😊

sabinkanovak1
31. júl 2022

Ahojte, ja som tiez bola proti katalogovemu predaju, ale nakoniec som vo firme dlhsie nakolko sa výrobky osvedčili mne aj dalsim ludom a viem si krasne bokom privyrobit 🙂 a myslim ze v dnesnej dobe kazde to euro naviac potesi 🙂 ak mas zaujem o blizsie info kludne mi napis ss 🙂

diaszoky
19. máj 2024

@krepes mozte mi napisat prosim viac? Aj ja haldam pracu na doma