Dobrý deň, vedel by mi niekto prosím odporučiť nejakú overenú ponuku práce na doma? Uprednostnila by som prácu ako napr. vyrabanie, lepenie a podobne. Ďakujem za odpovede.
Dobrý deň skúste robiť napr. hryzatka pre deti na internete najdete kopec videi ako na to.
Ja napríklad zručna nie som tak som hladala niečo čo by ma bavilo,zaujalo našla som.Pracujem pre českú eko firmu a som spokojná hlavne moje deti sa zbavili ekzemu 🙂 Prajem Vám aby ste našli to svoje a nech sa Vám hlavne darí 🙂
@terka_terus Určite neskočiť na inzeráty, kde požadujú poplatok vopred. Jedine pohľadať vo svojom okolí firmy, ktoré by ti to ponúkli. Inak sa im neoplatí, platiť si niekoho na diaľku. Alebo robiť handmade, ale ani pri tom nemáš odbyt zaručený.
Jedine, že by si robila mlm ako tie dve maminky v príspevkoch predo mnou.
Tu ti budú písať samé šťastné dobre zarábajúce osoby pre ktoré môzeš pracovať 🙈
@77kacena a vaša práca spočíva s nejakou drogeriou a tak asi však?
@terka_terus Tiande je prírodná kozmetika,tiež ju použivam,ale nepracujem pre nich
@terka_terus áno je to vyše 700 produktov z oblasti zdravia, hygieny, kozmetiky a potravinových doplnkov s vysokým obsahom prírodných zložiek vyrobené podľa receptur tradičnej čínskej medicíny, skúsenosti mám už s množstvom značiek kozmetiky ale Tiande mne a mojej rodine pomohlo a nie v jednej zdravotnej veci tak sa snažím poradiť aj ja aspoň niekomu a predtým by som ani nepovedala že ma niečo takéto bude baviť.
ponuka práce na doma pre viac info správa 🙂
@nela7553 poprosím info o práci na doma
Tak ahoj.
Ja som hladala nieco podobne. Ziadna kozmetika, cukriky, dotazniky a pod. Nieco, co mozem vyrobit rukami a predat.
Tak v 1.rade musis ratat s tym, ze musis mat nejaky kapital. Kazda sranda nieco stoji a ked chces urobit aspon 5ks, ktore ta budu reprezentovat, zviazes si tam peniaze a cakas. Ked nechces predavat na cierno, musis mat zivnost. A posledna vec - ak chces uspiet, nerob to, co robi 100dalsich ludi. Nesi plienkovniky, obliecky, mantinely, hryzatka, maslicky na kocik a neviem co vsetko. Lebo tych ludi je XY a ty budes len zapasit o to, ci si kupis lacnejsie tovar a budes robit za 50 centov na hodinu. Zhodnot, co dokazes..vies sit? Vies robit nejake obrazy? Vies pracovat s fimo hmotou? Alebo ak aj nevies...si ochotna sa to ucit a vacsinu hadzat do kosa?
Ak prides na to, v akom odveti ides robit, tak popremyslaj nad tym, co vlastne vyrobis. Vytvoe originalny produkt. Tak aj zarobis, aj budes ziadana. Nech sa dari
@nika3136 vďaka za info
s takým nemám skúsenosť ,veľa ponuk je všade mňa osobne zaujala práca pre firmu Tiande som tam od septembra a hlavne sme si polepšili zdravotne. Držím palce aby ste si našli niečo čo vás bude napĺňať inač ta práca potom nemá zmysel