Ahojte, mam 18 rokov mam ukončenú len základnú školu a chcem ísť pracovať s partnerom niekde v Bratislave v automobilovom priemysle alebo pod. Lenže môj partner má len 17 rokov až v apríli bude mať 18 rokov vie mi niekto poradiť že kde by ho zobrali pracovať ako brigádnika a potom by ho dali riadne? Ale musí to byť tak ze kde on tak aj ja tam aby sme boli spolu. Súrne potrebujem prácu a samej sa mi to neoplatí ďakujem vám všetkým vo pred veľmi pekne ♥️
suhlasim.. porozmyslaj nad strednou skolou.. ved je ich tolko, nieco ta musi bavit ;)
@laury__ so základným vzdelaním môžeš tak akurát upratovať. Aj v tej automobilke zoberú radšej niekoho kto má aspoň výučný list a trošku zručnosti. Dorob si keď nie maturitu tak aspoň nejakú učňovku, nech máš remeslo v ruke.
Tipujem, že rodičia sú proti vášmu vzťahu, tak ste si rýchlo postavili hlavu, že idete spolu do podnájmu a všetkým ukážete, ako to zvládnete... ale to chceš fakt po zvyšok života žiť po podnájmoch a makať za minimálku vo fabrike alebo umývať dlážku?
No myslim, že do takého VW je podmienka ukončenie SŠ vzdelania. Skúsiť môžete napr MC donald, tam by mohli zobrať oboch
@laury__ so základným vzdelaním to asi bude problém.. Btw. vaše dieťa pôjde s vami či to nechávate niekde inde?
.
Obaja si dokoncite strednú školu, popri tom môžete pracovať ako brigádnici. Študenti brigádnici sú pre zamestnávateľa atraktívnejší než ľudia bez dokončenia stredoškolského vzdelania. Tak si viete slušne zarobiť a po skončení školy sa budete mať kam pohnúť s kvalifikáciou.
@dopolbokaodrata to asi necha mame 😳
Ja som odišla zo SŠ, čiže mala som len základnú školu a robila som vo vyrobe, v mcdonalde, v kuchyni, čašníčku som robila a aj predavačku. Skus ten mcdonald alebo choďte do zahraničia. Inak mimochodom teraz si strednú robím diaľkovo :D
@hettinka majú spolu dieťa (ak je tá foto reálna). A bývať by mali tam, kde majú možnosť dokončiť si vzdelanie, zohnať nejakú brigádu a kde majú nejakú rodinu, ktorá možno aspoň trochu pomôže. Ak majú tieto možnosti v BA, tak je nezmysel sťahovať sa do Sobraniec, lebo tam je lacnejší podnájom.
Dobrý večer prajem všetkým, ✋ a veľmi pekne vám ďakujem za všetko. ♥️ Áno je to moja reálna fotka 😊 mam dcérku ktorá má pol roka. Áno mate pravdu mali by sme si dokončiť školu lebo lebo bez školy je to o ničom... A radšej zoberú takého kto je vyuúčení ako mňa to viem počúvam to stále od detstva od rodičov 🙂 🙄😅🤣 Bývam v Klenovci chceme sa zamestnať do Bratislavy kvôli práci a neviem ako to ešte bude z pre myslím si to ešte asi by som si mala dokončiť tu školu ako kadernicka chodila som v Rim. Sobote a po kým pôjde mala do škôlky môžem ísť pracovať 🙂 dakujem vám veľmi pekne 🙂
@laury__ Rátaj s tým, že nájom garsónky v BA min. 400,-€, jasle, strava, doprava, min. 1000 € potrebuješ na to najnevyhnutnejsie minimum. Poviem ti uprimne, dvoch 18-rocnych s dieťaťom by som ja sama nezamestnala, ani neubytovala. V každom prípade ukončite aspoň strednú školu, aby ste nemuseli celý život robiť len najpodradnejsie práce za minimum peňazí.
@laury__ ja ti poradim- dokoncite si aspon strednu, i ty aj priatel. Ja robim v oblasti personalistiky a ludi bez SŠ prijimame iba ako upratovacov.
Navyse, plne spravy su toho, ako cely automotive segment prepusta, teraz naozaj nie je cas na hladanie prace v tejto oblasti.