Hľadám prácu na skrátený úväzok

janicqa284
22. okt 2019

Ahojte, neviete, kde alebo do ktorých obchodov vezmú na skrátený úväzok? Nakoľko malého vodím do škôlky a aj ho vyberám, lebo manžel je dlhšie v práci ako je otvorená škôlka potrebujem nájsť niečo kde by vyhoveli. Viete o niečom?

suve99
22. okt 2019

@janicqa284 viem, že tak brali napr. v Lidl, ale treba sa radšej osobne popýtať..

ivkazba
22. okt 2019

billa lidl tesco určite berú na krátke úväzky, pokiaľ nemajú plný stav

tasticka59
22. okt 2019

Vsetky tieto velke ochody co tu baby pisali beru na skrateny alebo aspon na dohodu, treba si dat zivotopisy a napisat to tam nech vedia. Niekedy este inak zvyknu brat napriklad aj casnicky do restauracii kde chodi vela ludi na obedove menu, ze robis napriklad od nejakej 11 do 3 a tak

ivkazba
22. okt 2019

@janicqa284 a ešte odporúčam neposielať životopis na centrálu, ale ísť do tých prevádzok osobne. Mama robí v Bille a vždy vraj sú najrýchlejšie prijatí takí, čo prišli osobne, pokecali s vedúcim a hneď riešili nástupné formality.

janicqa284
autor
22. okt 2019

Ďakujem za odpoveď baby, v tých vyššie spomenutých obchodoch som sa bola pýtať, no u nás majú plno a nepotrebujú. Ešte som si vypísala formulár do Kauflandu, tak čakám či sa ozvú a či vôbec berú na skrátený úväzok.

stefka33
22. okt 2019

@janicqa284 Skús upratovacie firmy, lebo tie sa vedia prispôsobiť pekne. Inak aj bežné predajne berú na skrátené úväzky - Kik, Deichman, Okay elektro, športové potreby... Len tam je dôležité či manažér predajne bude ochotný/schopný dopriať ti pracovný čas aký potrebuješ. Treba totiž robiť často aj do 21:00, alebo prísť naopak ráno o 6:00, lebo je tovar. Ak je kolektív veľmi kolegiálny tak sa dá prispôsobiť. U nás napríklad niektorí nechodia ráno na tovar, ale za to zvyšok kolegov to ťahá aj za nich. No ale chcelo to ochotu manažéra a aj pracovníkov. No ale s tak malým dieťaťom to bude ťažké. Síce ti to priamo nepovedia, ale radšej zoberú niekoho s odrastenými deťmi, alebo bez. Spôsobuje to problémy pri prevádzke.

gabika0825
23. okt 2019

Radšej si hladaj niečo ako keby brigádne, že tam nemáš také prísne kritériá ako na zmluvu... pozerala som že tu niekto písal o upratovaní, to si myslím že je ideálne... alebo nejaké občasné brigádky kde si vopred dohodneš čas a zistíš či ti to vyhovuje. V tých obchodoch, kde by ti aj ten skrátený dali, by si tak či tak mala dané smeny, kedy tam máš byť a určite by to nebolo celý týždeň v takom čase ako tebe vyhovuje. A v dnešnej dobe sa vedia ľudia ťažko dohodnúť tak, aby to každému vyhovovalo. Čiže určite nie skrátený. Skôr brigádnou formou

tmavovlaska11
8. nov 2019

Nechceš skúsiť prácu z domu? Viem poradiť ak chces napíš

tmavovlaska11
10. nov 2019

Ahoj, ak by si mala záujem o prácu z domu ozvi sa mi, rada Ti o tom poviem viac.

veronikaszabova
10. nov 2019

@tmavovlaska11 naco to vsade davas, ked vies, ze MLM je tu zakazany??🙈