Ahojte babule,rada by som sa Vás opýtala či viete poradit nejakú prácu na doma ,predaj kozmetiky by mi nešiel to viem ,tak či existuje nejaká iná metóda aspom privyrobenia si,vopred ďakujem za každý tip 😘
@marcelik88 no veď musím niečo vymyslieť teda😀len to ostáva ,ďakujem 😀
Ak si v niecom zrucna/vies jazyky, tak toto popozeraj 🙂 https://www.jaspravim.sk/
@sisa_s ďakujem pekne idem to kuknúť 😀
Je veľa možností dnes už, ako sa dá privyrobiť 🙂
Súhlasím so sisou vyššie. Jaspravim je super. Resp. Nájsť si niečo v com si dobrá, alebo v com by si chcela byť dobrá a vzdelávať sa, zlepšovať sa. Napr taka grafika, ak si naozaj dobrá v práci na PC a máš čas, nauč sa programovať, robiť web stránky. Take veci sa dnes robia už len z domu a da sa na tom pekne zarobiť.🙂
@matta308 dakujem no budem musieť niečo vymyslieť 😀
@veronika101 ja sijem vecicky pre deticky a vsetko mozne 🙂 kuk na fb Veronice handmade 🙂 no a este predavam essens parfumy a vyzivove doplnky a eko drogeriu z dedry. Tam som len teraz cez tyzden zarobula 50e.nie je to stale ale tak potesi 🙂 jantiez nie som moc predajca :D a zaroboknz essens mi pred vianocami zaplatilo ucty takze tuez super 🙂 a este som v klube global 3000 a tam sa tiez postupne zbieraju korunky.
A napriklad pletovu kozmetiku uz len mary kay kupujem, aj ma to dva roky slusne zivilo kym ma vietor nezavial k inym povinnostiam 🙂
Musis si vybrat co ti je blizke alebo aspon produkty s ktorymi budes spokojna a pojde to 🙂
Este mozes prepisovat kody alebo lepit obalky ale nad tym presedis hodiny, co mozes byt s detmi a zarobky su fakt v centoch... Radsej si vymysli nieco svoje, nieco co ta bude bavit 🙂