Ahojte, pre účely mojej diplomovej práce hľadám personalistov pracujúcich v týchto podnikoch: Lidl, Kaufland a Tesco. Ide len o vyplnenie krátkeho dotazníka týkajúceho sa odmeňovania a motivácie zamestnancov. Ak by ste sa tu takí našli alebo niekoho takého poznáte, budem rada za odpoveď 😊
Asi to nebude na ucel diplomovej prace. Pracujem v jednej z menovanych spolocnosti na HR a udaje ti zial poskytnut nemozem. Ak to realne potrebujes k diplonovke, odporucam ti oslovit priamo zamestnavatelov.
to by si sa mala opýtať skôr zamestnancov,ako sú motivovaní😂
Aj by ma zaujímalo,ako môže manažér motivovať zamestnanca....
Pre doplnenie. Dotazníky mám dva a to jeden pre zamestnancov a druhý pre personalistov, kvôli tomu, aby som zistila ako to oni vnímajú, čo poznajú a čo reálne využívajú. Kontaktovala som už aj zamestnávateľov, ale kým mi príde nejaká odpoveď, skúšam nájsť niekoho aj touto formou
robila som skoro 20 rokov v tescu,žiadny manažér nikoho nikdy nemotivoval ničím.Len nás preháňali ako špinavé handry
Ako studentka podnikoveho manazmentu/ pribuzneho odboru urcite vies, ze personalne oddelenie takychto gigantov je obrovske a HR admin alebo LnD nemusi mat ani potuchy o odmenovani.
A takisto mi pride jednoduchsie ist na Linkedin, vyhladat si priamo zamestnancov danych spolocnosti a oslovit ich napriamo. Je to vacsia efektivita ako dufat, ze niekto odpise na MD.
@rozculena presne. A koľko krát poza chrbát personálneho porusovali zákonník práce jedna radosť. Polená pod nohy ani nejdem spomínať. A to som dlhé roky robila pre jednu z menovaných spoločností.
Chvalabohu som pochopila že už je čas im dať zbohom a teraz som šťastná u konkurencie ktorú nespomína zakladateľka.
A nebolo by efektivnejsie kontaktovat priamo HR danych firiem?