Ahojte Maminky, nastupujem do práce a hľadám si serióznu opatrovateľku k môjmu 8mes. chlapcekovi. Neviete poradiť, doporučiť alebo zaslať nejaké linky?
uz viem, neprecitala som nazov temy ..
dobry den,opatrim vase dieta,pracovala som v sukromnej skolke,skusenosti mam od0 do 5 rokov,mam 32 rokov a 1 dieta 6.som priamo zo senca a nieje problem aj u mna doma, terka80@azet.sk
laurinka448 Dobry den.Mam 26rokov,pedagogicke vzdelanie a s detickami pracujem denne. Nposledy som varovavala mesacne babatko.Som z Trnavy, cesta mi nerobi problem.V pripade zaujmu ma kontaktujte 0915 637 543 a vieme sa dohodnut .Pekny den.u
@laurinka448 dobrý večer prajem,reagujem na váš inzerát.som mamička 3.ročného chlapčeka a s deťmi vyrastám od malička rada sa postarám aj o vášho drobčeka ak je to ešte aktuálne...som priamo zo senca môj mail: rothova1renata@zoznam.sk.
dobry den,opatrim vase dieta ,pracovala som v sukromnej skolke a sama mam 1 dieta 6 r, 0918953699
@tereza2009 dobry vecer, chcem sa informativne popytat, v akom case viete byt k dispozii, ci je to opatrovanie celodenne, poldenne alebo iba na par hodin, ja by som potrebovala na 8 hod. nakolko nastupujem do prace a nas syn ma 2 rocky, dakujem.
@laurinka448 dobri vecer mam skusenosti z opatrovanim deti nakolko som mamickov 2 deti napiste mi na moj imejl ci ponuka je este aktualna 500micusa@azet.sk
Ahojte mamicky, ak mate este stale zaujem o opatrovatelku, vieme vam ponuknut svoje sluzby. Momentalne opatrujeme tri deticky ( 13 mesiacov, 16 mesiacov a 18 mesiacov ), este budeme priberat tri deti.
Hladam opatrovatelku na presun zo skoly na kruzky v Senci a nasledne cca 2 hodiny byt so synom. Dakujem
Aj ja som mamička na MD a ak by ste niekto vedeli o niekom, kto potrebuje postrážiť dieťatko som plne k dispozícii.Som priamo zo Senca.
Dobrý deň.Som 21 ročná, spoľahlivá a zodpovedná žena s blízkym vzťahom k deťom a ponúkam vam opatrovanie vašich ratolesti . Mám 3 ročnú skúsenosť s opatrovaním dieťatka od 0-13rokov (v priebehu celého týždňa 24/6). Som certifikovaná a bez záväzkov s možnosťou opatrovať takmer ihneď. Zakladám si na pozitívnom vzťahu s dieťatkom, ktoré počas voľného času vediem k rozvíjaniu (aktivitami primeranými veku . Uprednostňujem dlhodobé a pravidelné opatrovanie. Ale da sa aj na pár krat ak niekto nehľadá nic dlhodobé ale len občasne . Na cene sa vieme dohodnut cez email - telefonáte alebo na osobnom stretnutí na dohodnutej adrese . V prípade záujmu ma prosím kontaktujte e-mailom na sanny1993194@gmail.com reagujem ihneď alebo na tel čísle 0915 670 040 Ďakujem a želám krásny deň.S pozdravom Michaela.S
@laurinka448 Dobry ja som opatrovatelka kludne mi zavolajte0908462269
odkial si