Hľadám opatrovateľku pre syna v Petržalke

ivetkabab
7. apr 2013

Mile mamicky.Chcela by som vediet,ci sa tu najd nejaka mamina,tetuska....ktora by mi vedela strazit mojho syna.Chcela by som nastupit do prace.Maly ma 16 mesiacov.Je zive striebro.Chodi 1 x do tyzda do jaslicie.Moc sa mu paci,ale nakolko so sama s malym uprednostila by som opatrovanie.Nemozem si dovolit ,aby som vynechavala z prace ked budu sopliky a kasliky.Aspon na pol roka ,kym sa aj ja zabehnem v robotke.Chcela by som, aby sa pani starala o mojho synceka u mna doma v Petrzalke.Ja navarim aj nakupim.Moja praca je fajn.Niekedy je to 3 hodinky denne,niekedy 5 hodin.Financne sa nejako dohodneme.
Dakujem Ivet

ivetkabab
autor
7. apr 2013

mam aj dve postielky aj dvojbuginku -keby bolo treba

nikolet_89
8. apr 2013

@ivetkabab a v ktorej casti petrzalky ?

ivetkabab
autor
8. apr 2013

@ivetkabab byvam ,Petrzalka pri Dom Kultury ,,Zrkadlovy Haj,,

tinkaronko0710
2. sep 2013

@ivetkabab ahoj no neni problem,nakolko som aj ja doma so svojim synom,tak by skm ti opatrila synceka. Milujem deticky. Je to este aktualne s tvojej strany? Daj vediet. Dakujem. a potom pis do spravy.🙂 pekny dnik.

ivetkabab
autor
2. sep 2013

@tinkaronko0710 Ahojky.maly mi zacal chodit do jasliciek.Asi by to bolo obtiezne pre teba,ked mas aj ty babo.Keby bolo jedno nachladnute tak druhe by to dostalo.Neviem si to predstavit.dakujem

tinkaronko0710
12. sep 2013

@ivetkabab No ja mam dieta,ale uz 3 rocne zachvilocku. Ale ok nemate zaco.🙂 Pekny dnik.

kaja23594
17. sep 2013

@ivetkabab Ahoj 🙂 Je ešte aktuálna Tvoja ponuka ohľadom opatrovania? 🙂 S prácou opatrovateľky mám dlhoročné skúsenosti a mala by som záujem, žijem v Petržalke 🙂 Budem rada,ak sa ozveš,ak je to ešte aktuálne a dohodneme sa pekný večer 🙂