Mile mamicky.Chcela by som vediet,ci sa tu najd nejaka mamina,tetuska....ktora by mi vedela strazit mojho syna.Chcela by som nastupit do prace.Maly ma 16 mesiacov.Je zive striebro.Chodi 1 x do tyzda do jaslicie.Moc sa mu paci,ale nakolko so sama s malym uprednostila by som opatrovanie.Nemozem si dovolit ,aby som vynechavala z prace ked budu sopliky a kasliky.Aspon na pol roka ,kym sa aj ja zabehnem v robotke.Chcela by som, aby sa pani starala o mojho synceka u mna doma v Petrzalke.Ja navarim aj nakupim.Moja praca je fajn.Niekedy je to 3 hodinky denne,niekedy 5 hodin.Financne sa nejako dohodneme.
Dakujem Ivet
@ivetkabab a v ktorej casti petrzalky ?
@ivetkabab ahoj no neni problem,nakolko som aj ja doma so svojim synom,tak by skm ti opatrila synceka. Milujem deticky. Je to este aktualne s tvojej strany? Daj vediet. Dakujem. a potom pis do spravy.🙂 pekny dnik.
@tinkaronko0710 Ahojky.maly mi zacal chodit do jasliciek.Asi by to bolo obtiezne pre teba,ked mas aj ty babo.Keby bolo jedno nachladnute tak druhe by to dostalo.Neviem si to predstavit.dakujem
@ivetkabab No ja mam dieta,ale uz 3 rocne zachvilocku. Ale ok nemate zaco.🙂 Pekny dnik.
mam aj dve postielky aj dvojbuginku -keby bolo treba